نفوذ قاچاقچیان به دفتر دادستان کل مکزیک

یکی از بدنام‌ترین باندهای قاچاق مواد مخدر مکزیک در مقابل دریافت اطلاعات محرمانه مربوط به فعالیت‌های ضدقاچاقچیان، پول‌های کلانی به کارکنان دفتر دادستان کل این کشور می‌پرداخت و خبرچینی هم در داخل سفارت آمریکا داشت.
کد خبر: ۲۱۸۱۵۷
به گزارش آسوشیتدپرس، پلیس خبر دستگیری 5 مقام از واحد نخبه ضدجرائم سازمان‌یافته دفتر دادستان کل را اعلام کرد که هر یک تا ماهی 450 هزار دلار از باند «بلتران لیوا» می‌گرفتند که از گروه‌های مهم قاچاق کوکائین کلمبیا از طریق مکزیک به آمریکاست. ادواردو مدینامورا دادستان کل مکزیک گفت، عده دیگری نیز اخراج خواهند شد و جابه‌جایی شدیدی در دفتر دادستانی انجام خواهد شد تا افراد  دیگری نیز که ممکن است تن به فساد داده باشند، تعویض شوند. مقامات مکزیکی گفتند یک همکار قاچاقچیان اعتراف کرد جزئیات عملیات اداره پلیس ضدقاچاقچیان را هنگامی که در سفارت آمریکا کار می‌کرد به قاچاقچیان می‌داد. این فرد با اسم مستعار فلیپه در حال حاضر با پلیس آمریکا و مکزیک همکاری می‌کند.

در گذشته ماموران فراوانی از پلیس مکزیک، بویژه در مناطق مرزی، به علت همکاری با قاچاقچیان دستگیر و برکنار شده‌اند؛ اما نفوذ آنان به دفتر دادستانی کل مکزیک تاکنون سابقه نداشته یا شاید افشا نشده بود. 10 سال پیش یک ژنرال ارتش مکزیک که رئیس سازمان ضد مواد مخدر مکزیک بود به جرم کار برای یک قاچاقچی بزرگ محکوم شد.
پولی که قاچاقچیان هر ماه به خبرچینان خود می‌دهند  از 150 هزار تا 450 هزار دلار  نشان می‌دهد چه سود کلانی از قاچاق می‌برند.

معاون دادستان کل مکزیک گفت، افراد دستگیر شده به اطلاعات مهم دسترسی داشتند و ممکن است سال‌ها خیانت کرده باشند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها