عضو نهضت آزادی:

اصلاح‌طلبان به‌کاندیدای‌واحد نمی‌رسند

یک عضو نهضت آزادی گفت: گروه‌های دوم خردادی به علت اختلافات اصولی و بنیادین از لحاظ مبانی فکری، در این دوره از انتخابات هم به کاندیدای واحد نخواهند رسید.
کد خبر: ۲۱۷۳۶۸

بیژن گل‌افرا در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در محل پانزدهمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌ها اظهار داشت: نضهت آزادی نیز اختلافات اصولی با اصلاحات دارد.

به گفته وی، گروه‌های دوم خردادی به علت اختلافات اصولی و بنیادین از لحاظ مبانی فکری، در این دوره از انتخابات هم به کاندیدای واحد نخواهند رسید.

گل‌افرا در ادامه افزود: سیستم اصلاحات یک سیستم مدون نیست و از پایه‌ شکل نگرفته است و عدم صداقت و همچنین مصلحت‌اندیشی بین گروه‌های دوم خرداد بزرگ‌ترین عامل شکست آنان است.

این عضو شورای مرکزی نهضت آزادی اظهار داشت: نهضت آزادی اگر اتفاق‌نظری در مورد کاندیدای اصلاح‌طلبان باشد از آن کاندیدا حمایت خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها