رئیس شورای روابط خارجی آمریکا:

رابطه با ایران امنیت آمریکا را تضمین می‌کند

گروه سیاسی: رئیس شورای روابط خارجی آمریکا، ضمن تاکید بر ضرورت مذاکرات واشنگتن تهران درباره برنامه هسته‌ای ایران، تاکید کرد: مذاکره نه یک پاداش، بلکه ابزاری برای تضمین امنیت ملی باید تلقی شود و آمریکا باید آماده باشد بدون پیش‌شرط با ایران مذاکرات رودررو داشته باشد. به گزارش ایسنا، ریچارد هاس در مطلبی که خطاب به رئیس‌جمهور آینده آمریکا نوشته و در نشریه فارین افرز منتشر شده است، تاکید می‌کند: هنگامی‌ که جورج بوش حدود 8 سال پیش رئیس‌جمهور شد، جهان در صلح نسبی به سر می‌برد، ارتش آمریکا در آرامش کامل بود، قیمت نفت بشکه‌ای 23 دلار بود. اقتصاد در حال رشد بیش از 3 درصدی بود. پس از حملات 11 سپتامبر نیز تمایل جهان برای همکاری با ما افزایش یافته بود. اما رئیس‌جمهور بعدی آمریکا، نیروهای خسته نظامی، نفتی که تا 150 دلار بالا رفته است، دلار ضعیف‌تر، احساسات شدید ضدآمریکایی و بحران اقتصادی جهانی که بی‌ثباتی را در کشورهای بسیاری تشدید خواهد کرد، به ارث خواهد برد.
کد خبر: ۲۱۴۳۲۴
در این مطلب خطاب به برندگان انتخابات آینده آمریکا تاکید شده است: با چالش‌های مختلفی روبه‌رو خواهید شد که بسیاری از آنها از خاورمیانه بزرگ شروع خواهد شد. عراق را در نظر بگیرید که بیش از هر چیز دیگری بر سیاست خارجی بوش سلطه داشت. تاریخ‌شناسان وقت بسیاری برای فهمیدن عاقلانه‌ بودن (یا احمقانه بودن) آغاز این جنگ خواهند داشت اما آنچه در اولویت قرار دارد، کاهش تدریجی حضور نیروهای آمریکایی، حمایت از پیوستن سنی‌های عراق به سازمان‌های ملی، متقاعد کردن کشورهای عرب در زمینه کمک به دولت عراق و ازسرگیری مذاکره با ایران درباره آینده عراق است.

در ادامه این مطلب آمده است: در افغانستان پیکان‌ها به سمت مخالف اشاره دارند. طالبان در حال قوی‌تر شدن است، وضعیت امنیتی رو به وخامت گذاشته و مواد مخدر و فساد بیداد می‌کند. به نیروهای آمریکا و ناتوی بیشتری نیاز است، اما با توجه به افزایش حس میهن‌پرستی در افغانستان افزایش نیروها باید موقت باشد. آنچه باید در اولویت قرار داشته باشد آموزش دادن نیروهای نظامی و پلیس افغانستان است. علاوه بر آن، چندین دور مذاکرات باید با کشورهایی که آینده افغانستان برایشان مهم است از جمله ایران، پاکستان، چین، روسیه و ناتو انجام گیرد.

رئیس‌شورای روابط خارجی آمریکا در ادامه نوشت: پیشنهاد من این است که ما با کشورهای اروپایی، روسیه و چین کار کنیم تا یک بسته دیپلماتیک جدید را برای ارائه به ایران آماده کنیم. ایده‌آل‌ترین سناریو این است که ایران متقاعد شود توانایی غنی‌سازی اورانیوم خود را کنار بگذارد یا اگر این را قبول نکرد، محدودیت‌های مشخصی را در زمینه غنی‌سازی و بازرسی‌های سرزده بپذیرد.

وی تاکید کرد: ما باید آماده باشیم بدون پیش‌شرط با ایران مذاکره رو در رو داشته ‌باشیم. به طور کلی عاقلانه است که مذاکره را نه یک پاداش، بلکه ابزاری برای امنیت ملی به حساب آوریم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها