همزمان با روز 13 آبان‌

طنین مرگ بر آمریکا در سراسر ایران‌

گروه سیاسی: همزمان با یوم‌الله 13 آبان، میلیون‌ها دانش‌آموز در سراسر کشور با برگزاری راهپیمایی گسترده خشم و انزجار خود را از استکبار جهانی اعلام کردند و حضور دانش‌آموزان ایرانی را به رخ جهانیان کشیدند. به گزارش مهر، حضور پرجمعیت دانش‌آموزان و دانشجویان تهرانی در یوم‌الله 13 آبان و در حالی که باران پاییزی در تمام طول مراسم در حال باریدن بود توجه عکاسان، خبرنگاران و رسانه‌های مختلف داخلی و خارجی را به خود جلب کرده بود. دانش‌آموزان با شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل انزجار خود را از استکبار جهانی و ایادی آن اعلام کردند. راهپیمایان در تهران در مسیرهای مختلف راهپیمایی که از خیابان شهید قرنی تا خیابان شهید مفتح برگزار می‌شد، پرچم‌های آمریکا و اسرائیل را به آتش کشیدند.
کد خبر: ۲۱۴۳۲۳

رویارویی ملت ایران با استکبار

نایب رئیس مجلس در این مراسم تسخیر سفارت آمریکا در سال 58 را زمینه‌ساز رویارویی ملت هوشمند و انقلابی ایران با استکبار خواند و ماندگاری یوم‌الله 13 آبان را نشان‌دهنده پیروزی ارزش‌های ماندگار ایران اسلامی در برابر منافع نامشروع آمریکا و استکبار برشمرد.

حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی‌فرد، نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی که به عنوان سخنران در یوم‌الله 13 آبان به ایراد سخن پرداخت، اظهار کرد: امیدوارم این حرکت که در سال 58 آغاز شده و امروز شاخ و برگ آن منطقه و جهان اسلام را گرفته است ، کام ملت‌های مظلوم و مسلمان منطقه را شیرین کند و آنان را در عرصه دفاع از منابع خویش و مقابله با سلطه‌طلبی‌های نامشروع به سرکردگی آمریکا مصون بدارد.

وی با بیان این که 13 آبان 58 زمینه رویارویی ملت هوشمند و انقلابی با استکبار را به سرکردگی آمریکا فراهم کرد، افزود: این روز نشان‌دهنده پیروزی ارزش‌های ماندگار ایران اسلامی در برابر منافع نامشروع آمریکا و استکبار بود.

نایب رئیس مجلس با اشاره به 442 روز گروگان بودن آمریکایی‌ها پس از تسخیر لانه جاسوسی تصریح کرد: فتح لانه جاسوسی و نواختن سیلی بر گوش مستکبران در 8 سال دفاع مقدس و امروز جشن گرفتن پیروزی‌های انقلاب اسلامی نشان داد که رویارویی با نظام سلطه و شفاف شدن مواضع ضد استکباری نظام اسلامی و عزم بر استقلال سیاسی تمام عیار ایران از جمله اهداف انقلاب اسلامی است.

ابوترابی فرد یکی از آثار فتح لانه جاسوسی را شکستن هیمنه قدرت پوشالی و شیطانی آمریکا آن هم در برابر جوانان قهرمان و مسلمان دانست و اظهار کرد: 442 روز جاسوسان آمریکایی گروگان شما بودند و برای آزادی از همه عرصه‌ها ورود پیدا کردند، اما در هیچ‌کدام از آنها پیروز نشدند و این در شرایطی بود که ایران اسلامی در سال‌های نخست پیروزی خود این گونه در برابر قدرت شیطانی آمریکا ایستاد. امروز که روز قدرت ملت ایران و شکست‌های مفتضحانه استکبار جهانی آمریکا و اسرائیل در منطقه است، هویت تقابل ملت اسلامی ایران با آمریکا مشخص است.

نایب رئیس مجلس ادامه داد: یکی از برکات ماندگار تسخیر لانه جاسوسی آمریکا قطع روابط سیاسی و تحریم اقتصادی ایران از سوی آمریکا بود که نتیجه‌اش این است که امروز که نظام اقتصادی غرب افول پیدا کرده، جمهوری اسلامی ایران که کمترین ارتباط را با این نظام داشته، کمترین آسیب را از این قضیه دیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها