در قالب جشنواره فرهنگی مبارزه با ایدز برگزار می‌شود

کنسرت 4 نفری عصار، یزدانی، رهنما و مدیری‌

گروه فرهنگ و هنر: کنسرت موسیقی علیرضا عصار، مهران مدیری، مانی رهنما و رضا یزدانی از 17 تا 22 آبان‌ماه در تالار بزرگ وزارت کشور برگزار می‌شود. این کنسرت که در قالب جشنواره فرهنگی ایدز و از سوی دفتر یونیسف ایران برگزار می‌شود شامل 2 بخش است که در بخش نخست، مانی رهنما و رضا یزدانی به اجرای برنامه می‌پردازند و در بخش دوم، مهران مدیری و علیرضا عصار قطعات خود را اجرا خواهند کرد.
کد خبر: ۲۱۴۰۹۶
به گزارش خبرنگار ما، در نشست خبری این کنسرت  که مهران مدیری و علیرضا عصار در آن حضور نداشتند  امید زمانی مسوول ارتباطات برنامه‌های یونیسف در ایران گفت: امسال به مناسبت روز جهانی ایدز تصمیم گرفتیم کنسرت موسیقی برگزار کنیم که انتخاب این هنرمندان برای اجرای برنامه، از سوی مجریان طرح به دلیل محبوبیت و شناخته شده بودن آنان در جامعه صورت گرفته است. بعد از صحبت‌های زمانی، مانی رهنما  درباره اجرای خود گفت: 4 قطعه جدید اجرا خواهم کرد و همچنین تمامی قطعاتی را که در این چند سال خوانده‌ام، در قالب یک قطعه به صورت انتخابی اجرا می‌کنم.

در پایان این نشست، شجاعی به عنوان مدیر اجرایی کنسرت درباره چگونگی صرف درآمد حاصل از بلیت‌های 15 تا 40 هزار تومانی این برنامه گفت: پس از کسر هزینه‌های اجرای کنسرت، بخشی از عواید آن صرف برنامه‌ 5 ساله‌ پیشگیری از اشاعه‌ ایدز در میان جوانان، کودکان و زنان می‌شود و بخش دیگری نیز به اطلاع‌رسانی درخصوص این برنامه و آموزش نوجوانان و جوانان و گسترش سلامت و بهداشت آنان اختصاص پیدا می‌کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها