رقبا تسلیم شدند

تبریک بوش و مک کین به اوباما

"جرج بوش" رییس جمهوری و "جان مک کین" نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با پذیرش شکست حزب خود در این انتخابات، پیروزی "باراک اوباما" نامزد حزب دموکرات را در انتخابات روز گذشته تبریک گفتند.
کد خبر: ۲۱۳۹۸۹

به گزارش خبرگزاریها، بلافاصله پس از آنکه نتایج آرا نشان داد بازنده شده است، مک کین در اجتماع هوادارانش حاضر شد تا به باراک اوباما شادباش بگوید. او در این اجتماع، از رقیب دموکرات خود ستایش کرد.

جرج بوش هم امروز ناچار شد در میانه اندوه و غم ناشی از شکست حزبش در انتخابات ریاست جمهوری به باراک اوباما نامزد حزب دموکرات تبریک بگوید.

به گفته دانا پرینو، سخنگوی کاخ سفید، بوش به اوباما گفت که" یکی از بزرگترین سفرهای زندگی ات شروع می شود. تبریک می گویم و امیدوارم که از آن بهره ببری."

دعوت به وحدت

‌هنگامی که هواداران مک کین با شنیدن نام اوباما شروع به هو کردن کردند، مک کین از آنان خواست سکوت کنند تا او بتواند سخنانش را در باره اوباما مطرح کند.

مک کین در این زمینه به هوادارانش گوشزد کرد که در شرایط کنونی ناشی از بحران سخت مالی با یکدیگر متحد باشند و در کنار باراک اوباما رییس جمهوری آتی آمریکا برای ساختن کشور و عبور از بحرانهای موجود , بکوشند.

وی همچنین از تمام کسانی که به او رای داده بودند و در 21 ماه تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در کنار او بودند , تشکر کرد.

مک کین همچنین با پذیرش شکست در برابر رقیب دموکراتش گفت: انتخاب اوباما یک نشانه معنی دار برای جمعیت افریقایی تبار امریکا و یک مرد بزرگ برای ملت امریکا است که تحقق آرزوهای خود را در او می بینند.

به عقیده وی، مردم امریکا با انتخاب اوباما نشان دادند که امریکا برای همه شهروندانش فرصتهای برابر ارائه می کند و این کشور با انتخاب مردی از نژاد سیاه بر جدایی وحشیانه نژادی  فائق آمده است.

به گفته مک کین، اوباما موفق شده است همه کسانی را که "چیز زیادی برای گفتن" در عرصه سیاست نداشتند، به حرکت درآورد.

مک کین در این سخنرانی که به گونه ای آشکار به معنای خداحافظی او از دنیای سیاست بود، تاکید کرد که برای من افتخار است که در طول 50 سال به کشورم خدمت کردم .

وی به هوادارانش گفت:" این شکست من، نه شماها بود."

مک کین از این فرصت برای تشکر از یار انتخاباتی اش، "سارا پیلین" که قرار بود معاون رییس جمهوری شود، نیز بهره برد و از او که فرماندار ایالت آلاسکا است به عنوان "یک صدای بلند برای حزب " جمهوریخواه نام برد.

سران دولتها و کشورهای بسیاری در جهان نیز امروز پیروزی اوباما را در انتخابات ریاست جمهوری امریکا به او تبریک گفتند.

اوباما در انتخابات روز گذشته امریکا با کسب 52 درصد آرا بر مک کین که 47 درصد آرا را کسب کرده بود، پیروز شد.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها