در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گفته دانشمندان، نه تنها میزان غذایی که افراد مصرف میکنند در چاقی و ابتلا به دیابت موثر است، بلکه شیوهای که بدن از آنها استفاده میکند نیز در این میان مهم و تعیین کننده است. هنگامی که ارتباط میان گلوکز و اکسایش دچار تغییراتی شود، در نتیجه ماهیچهها از چربی بیشتری استفاده میکنند و پیامد آن وجود گلوکز به عنوان منبع انرژی خواهد بود. نتیجه نهایی این فرآیند ذخیره کمتر چربی در بدن است که بیشک این فرآیند در کاهش خطر ابتلای افراد به چاقی و در ادامه دیابت تاثیرگذار خواهد بود.
مترجم: مهریار میرنیا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: