به گزارش پلیس آگاهی، در پی دریافت اخبار و اطلاعات مردمی مبنی بر این که یک دستگاه تریلی حامل کالای خارجی قاچاق قصد دارد بار خود را در بنگاهی واقع در اتوبان بهشتزهرا تخلیه نمایند، کارآگاهان مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی تهران بزرگ با تحت نظر قرار دادن محل مورد نظر در ساعت 40/20 در تاریخ 28 مهر ماه 87 این تریلی را در حالی که مشغول تخلیه بار خود بود، توقیف کردند.
در بازرسی از این تریلی تعداد 160 کیسه 80 کیلویی پوشاک و 18 کیسه کفش خارجی فاقد هرگونه اسناد و مدارک گمرکی کشف و به همراه راننده و متصدی بنگاه به پلیس آگاهی منتقل شد. مالک کالا نیز پس از اطلاع از این موضوع قصد داشت مبلغ 5 میلیون تومان به عنوان رشوه به کارآگاهان مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی تهران بزرگ پرداخت کند که این ترفند وی بینتیجه ماند.
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت: پرونده متشکله به همراه کالای مکشوفه به سازمان شاکی (گمرک) ارسال شد که با اعلام جریمهای به مبلغ 6 میلیارد و 397 میلیون و 877 هزار ریال، پرونده به همراه متهمان به مرجع قضایی (دادسرای ناحیه 24 ویژه مبارزه با قاچاق کالا و ارز) ارسال شد.