ایران در ساحل کارون، نیروگاه اتمی می‌سازد

شیراز - خبرنگار جام‌جم: اولین سمینار بین‌المللی طراحی و ساخت نیروگاه‌های اتمی ایران در شیراز برگزار شد. مهندس محمد قدس دبیر این سمینار گفت: با توجه به استراتژی کلان دولت جمهوری اسلامی ایران درخصوص توسعه نیروگاه اتمی، شرکت مادر تخصصی تولید و توسعه انرژی اتمی، مدیریت و برنامه‌ریزی این مهم را عهده‌دار شده است.
کد خبر: ۲۱۱۶۱۴
وی گفت: براساس برنامه‌ریزی‌ها، طراحی و ساخت یک نیروگاه آب  سبک و 360 مگاوات بومی در حاشیه رود کارون (در کنار شهر دارخوین)‌ از جمله برنامه‌های آینده کشور است و هدف از برگزاری سمینار، تبادل تجارب با متخصصان خارجی و داخلی در راستای این هدف است.

وی اظهار کرد: برای برگزاری سمینار طراحی و ساخت نیروگاه اتمی ایران، با انجمن جهانی اپروترهای هسته‌ای (وانو)‌ هماهنگی صورت پذیرفته و 20 مقاله فنی و  تخصصی ارائه شده است. تمرکز مقالات بر طراحی و ساخت نیروگاه 360 مگاوات آب سبک و بومی است که طی 9 سال ساخته می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها