دستگیری دندانپزشک قلابی با 5 فقره سابقه کیفری‌

مجرم سابقه‌داری که دارای 5 فقره سابقه کیفری است، با راه‌اندازی یک مطب دندانپزشکی در شهریار، چند نفر از بیماران را روانه بیمارستان کرد.
کد خبر: ۲۰۹۷۵۸

سرهنگ اسماعیل هادئی، رئیس پلیس آگاهی استان تهران در این باره به «جام‌جم» گفت: به دنبال گزارش‌های مردمی در ارتباط با این که فردی زیر زمین منزل مسکونی خود را به مطب دندانپزشکی تبدیل کرده و در این محل، اقدام به پذیرش بیمار می‌کند، ماموران پلیس آگاهی با کنترل نامحسوس محل، پی بردند فردی به هویت محمدعلی که از متهمان سابقه‌دار پلیس آگاهی است، در یکی از محله‌های شهریار با جعل عنوان یک پزشک عمومی، اقدام به ویزیت بیماران می‌کند.

رئیس پلیس آگاهی استان تهران در ادامه افزود: پس از جمع‌بندی اطلاعات و گزارش موضوع به مقام قضایی، دستور لازم در این ارتباط صادر شد و با عزیمت ماموران و ورود آنها به مطب غیرمجاز مرد سابقه‌دار، با کشف دستگاه و ابزارآلات دندانپزشکی، تصویر پروانه پزشکی و مقادیری نسخه و یک مهر با عنوان متخصص جراحی و دندانپزشک را کشف و ضبط کردند.

سرهنگ هادئی افزود: با تحقیق از متهم، وی اعتراف کرد، چندی پیش با یک جاعل حرفه‌ای که مدتی قبل به اتهام فعالیت غیرمجاز پزشکی و جعل عنوان پزشکی دستگیر شده بود، آشنا شدم و او مدارکی برایم تهیه کرد که با استفاده از آن مدارک جعلی، مطبی راه‌اندازی کردم.

به دنبال این اعترافات، مشخص شد متهم، تعدادی از مراجعان را به مشکلاتی از جمله پارگی لثه دچار کرده است که این افراد پس از مواجهه با این مشکلات، به دیگر مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند.

رئیس پلیس آگاهی استان تهران در ادامه گفت: با بررسی سوابق متهم، معلوم شد وی دارای 5 فقره سابقه کیفری در زمینه سرقت، تجاوز به عنف و ... است و سرانجام در آخرین مرحله از اقدامات مجرمانه خود، با جعل شماره نظام پزشکی متعلق به یک پزشک عمومی، اقدام به انجام امور دندانپزشکی می‌کرده است.

هادئی اضافه کرد: با ثبت اعترافات متهم، وی با دستور قضایی و قرار 60 میلیون تومانی روانه زندان شد و تحقیق برای شناسایی شاکیان این پزشک قلابی ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها