به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، سعد الحریری خاطرنشان کرد: دیدار با سید حسن نصرالله انجام خواهد شد و مسائل امنیتی دلیل انجام نشدن آن تاکنون بوده است.
وی افزود: اجازه بدهید در مورد این دیدار سخن نگوییم زیرا امنیت سید حسن نصرالله بسیار برای ما مهم است همانطور که امنیت من برای وی بسیار مهم است. بنابراین موضوع امنیتی میان ما و سرویس های امنیتی در حال بررسی است و ان شاء الله این دیدار در سریعترین وقت ممکن انجام خواهد شد.
رئیس فراکسیون المستقبل در ادامه برقراری روابط دیپلماتیک میان سوریه و لبنان را یک دستاورد سیاسی برای لبنان و گامی مثبت دانست و تصریح کرد: برقراری رابطه با سوریه یک درخواست لبنانی و به طور اساسی یکی از درخواست های جریان 14 مارس بوده است.
 		 	
    
    
    
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
    
    گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد