کوتاه از جهان

حزب‌الله به‌دنبال گرفتن انتقام مغنیه‌

جام‌جم آنلاین: سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان تاکید کرد این جنبش از انتقام خون حاج عماد مغنیه عقب‌نشینی نکرده‌ است. به گزارش روزنامه لبنانی الاخبار، نصرالله در دیدار با گروهی از اعضای حزب‌الله گفت: ما درصدد غافلگیری گسترده دشمن هستیم و از این موضع نیز عقب‌نشینی نکرده‌ایم. عماد مغنیه، فرمانده ارشد حزب‌الله لبنان در جنگ 33روزه، سه شنبه 23 بهمن سال 1386 در انفجار خودروی بمب‌گذاری‌شده در مسیر حرکت وی در دمشق به شهادت رسید.
کد خبر: ۲۰۸۱۱۰

تاثیر دموکراسی بر تروریسم‌

جام‌جم آنلاین: عبدالله گل، رئیس‌جمهور ترکیه شامگاه سه‌شنبه پیش از ترک آنکارا، پایتخت این کشور به مقصد فنلاند، دموکراسی را عامل انزوای تروریست‌ها دانست.

به گزارش روزنامه ینی‌شفق ترکیه، گل گفت: با کسی که با سلاح به شما حمله می‌‌کند با سلاح جواب می‌‌دهید اما همانطور که در مجلس هم گفته‌ام هیچگاه اعتقاد‌ به دموکراسی را از دست نمی‌دهیم.

وی افزود: دموکراسی تروریست‌ها را منزوی می‌کند و تروریسم را در بدترین شرایط قرار می‌دهد.

زرداری زیر تیغ مخالفان‌

جام‌جم آنلاین: آصف علی زرداری، رئیس‌جمهور پاکستان به دلیل ترویست‌ خواندن گروه‌های جدایی‌طلب کشمیری در مصاحبه با روزنامه وال‌استریت ژورنال با انتقاد کشمیری‌ها و مخالفان داخلی مواجه شده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، سیدعلی گیلانی، رهبر جدایی‌طلبان کشمیری روز گذشته با اشاره به اظهارات زرداری گفت: این اظهارنظر مسخره و ناهماهنگ است.

وی افزود: کشمیری‌ها تروریست نیستند آنها جنگجویان آزادی هستند. این نشان می‌دهد که زرداری به چه اندازه با تاریخ شبه‌قاره هند بیگانه است.

پیش‌بینی پترائوس‌

جام‌جم آنلاین: سرلشکر دیوید پترائوس، فرمانده سابق نیروهای ائتلاف تحت امر آمریکا در عراق تاثیرگذار بودن شیوه‌های به‌کار گرفته شده برای تامین امنیت عراق در افغانستان را زیر سوال برد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، پترائوس همچنین تاکید کرد به رغم کاهش 80 درصدی خشونت‌ در عراق وضعیت در این کشور شکننده و بی‌ثبات است.

وی افزود: آنچه در عراق کارآمد بود در افغانستان عملی نخواهد بود چرا که ماهیت خشونت‌ها و شورشیان در این دو کشور یکسان نیست.

وعده صادق قنطار

جام‌جم آنلاین: سمیر قنطار، قدیمی‌ترین اسیر لبنانی در بند اسرائیل که مدتی قبل در بدو آزادی اعلام کرد مقاومت بر ضداشغالگری را در فلسطین ادامه می‌دهد در حال گذراندن آموزش‌های نظامی در جنوب لبنان است.

تلویزیون رژیم صهیونیستی دیروز صحنه‌هایی از قنطار را نشان داد که وی در آن در حال گذراندن آموزش‌های نظامی در جنوب لبنان بود.

دوستان سمیر در این برنامه مستند تلویزیونی اعلام کردند او که از سال 1976 آموزش نظامی ندیده در حال پشت سر گذاشتن یک دوره فشرده آموزشی است.

ادامه مخالفت‌ها با توافق‌نامه امنیتی‌

جام‌جم آنلاین: محمود مشهدانی، رئیس مجلس عراق روزگذشته تاکید کرد جو عمومی حاکم بر مجلس این کشور در قبال توافق‌نامه امنیتی با آمریکا در جهت حمایت از آن نیست.

مشهدانی در گفتگو با شبکه خبری العالم گفت: با توجه به این‌که امضای توافق‌نامه امنیتی با آمریکا به کشورهای همجوار به ویژه ایران و ترکیه نیز مربوط می‌شود با آنها درباره آن مذاکره شد.

وی افزود: نکته مهم در امضای توافقنامه این است که نباید به استقلال، حاکمیت، وحدت اراضی عراق و آزادی تصمیم‌گیری این کشور لطمه بزند.

احتمال ترمیم کابینه کرزای‌

جام‌جم آنلاین: حامد کرزای، رئیس‌جمهور افغانستان مترصد انجام تغییراتی در هیات دولت این کشور در آینده‌ای نزدیک است.

به گزارش خبرگزاری فارس، با وجود آن که کمتر از یک سال به پایان دوره ریاست‌جمهوری کرزای باقی مانده گمانه‌زنی‌ها در مورد تغییرات در کابینه وی قوت گرفته است. مطبوعات افغانستان گرچه در سال جاری یک‌بار دیگر نیز خبر از تغییرات کابینه داده بودند اما دولت افغانستان با رد آن، تغییرات در آن زمان را دیرهنگام خوانده بود.

رضایت لبنانی‌ها از سلیمان‌

جام‌جم آنلاین: میشل سلیمان، رئیس‌جمهور لبنان با گذشت دو ماه از شروع دوران زمامداری‌اش توانسته است رضایت مردم این کشور را کسب کند.

به گزارش روزنامه الرای العام -‌ چاپ کویت -‌  نتایج جدید‌ترین نظرسنجی که توسط مرکز IPI انجام شد، نشان می‌دهد 75 درصد از مردم لبنان عملکرد سلیمان را برجسته و مثبت ارزیابی می‌کنند.

این نظرسنجی هم چنین حاکی از موافقت 54 درصد از مردم لبنان با عملکرد فواد سنیوره، نخست‌وزیر لبنان و 42 درصد با عملکرد نبیه بری، رئیس پارلمان این کشور است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها