گروه حوادث: قاتل فراری که از فروردین سال 86 تحت تعقیب پلیس قرار داشت، با پیگیریهای علمی و تخصصی پلیس آگاهی تهران دستگیر شد.
حسین اصغرزاده، بازپرس ویژه قتل تهران با اشاره به این پرونده به «جامجم» گفت: در یکی از روزهای فروردین سال 86 یکی از کارکنان ترمینال جنوب با مشاهده بستهای که در محوطه ترمینال رها شده بود، در آن را باز کرد و متوجه شد جسد زن جوانی در داخل این بسته قرار داده شده است.
کد خبر: ۲۰۷۳۶۷
با گزارش موضوع به ماموران انتظامی و حضور کارآگاهان شعبه 10 پلیس آگاهی در محل مشخص شد، عامل جنایت پس از قتل، اسناد هویتی مقتول را از بین برده است. بازپرس جنایی تصریح کرد: با جستجو در اطراف محل کشف جسد، ماموران یک برگ کپی از صفحه دوم یک شناسنامه را کشف کردند که متعلق به زن جوانی بود که در اسلامشهر زندگی میکرد. با شناسایی این زن، معلوم شد کپی متعلق به اوست که از همسرش جدا شده است.
با به دست آمدن این سرنخ، ماموران در مرحله بعدی هویت شوهر او را شناسایی کردند و سرانجام پس از 19 ماه از وقوع جنایت، او را در یکی از روستاهای اطراف گرگان شناسایی و دستگیر کردند.