فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد:

راه‌اندازی1743دفترراهنمایی‌و رانندگی

سردار اسماعیل احمدی‌مقدم فرمانده نیروی انتظامی روز سه شنبه اعلام کرد: یک هزار و 743دفتر راهنمایی و رانندگی در هفته نیروی انتظامی در کشور راه اندازی می شود.
کد خبر: ۲۰۷۱۶۳

به گزارش ایرنا، سردار احمدی‌مقدم در مراسم افتتاح نمایشگاه تخصصی پلیس راهنمایی و رانندگی، افزود: راهنمایی و رانندگی بیش از 5/3 میلیون پلاک در طول سال تعویض می‌کند در صورتی که سازمان ثبت و احوال تنها یک سوم این میزان شناسنامه صادر کرده و همین امر نشان دهنده فعالیت خطیر نیروی انتظامی است.

وی با اشاره به اینکه امروزه در کشورهای بزرگ دنیا رابطه میان تعداد خودرو و تصادفات جاده‌ای حذف شده است، گفت: باید به سمتی برویم که دیگر تعداد زیاد ماشین نشان دهنده تعداد زیاد وقوع تصادفات جاده‌ای نباشد.

فرمانده نیروی انتظامی  اضافه کرد: با توجه به افزایش دو برابری تعداد خودرو باید تلاش کنیم تا رقم تصادفات را 50 درصد کاهش دهیم و این رقم باید به 11 هزار تصادف به جای 22 هزار تصادف سالانه برسد.

احمدی مقدم با بیان اینکه بزرگترین مسئولیت نیروی انتظامی افزایش اعتماد عمومی شهروندان است، گفت: امروزه نقش نیروی انتظامی به جایی رسیده است که دیگر هیچ نهادی نمی‌تواند بدون در نظر گرفتن این نیرو تصمیمی اتخاذ کرده و آن تصمیم را اجرا کند.

وی گفت:‌ در کوچکترین و بزرگترین مسائل اجرایی کشور مانند سهمیه‌بندی سوخت و مابقی این‌گونه تصمیمات نیروی انتظامی نقش بسزایی داشته و همین امر باعث می‌شود تا وظیفه نیروی انتظامی سنگین‌تر از گذشته شود.

احمدی ‌مقدم با اشاره به این مطلب که برخی از اقدامات پلیس بسیار کوچک جلوه داده می‌شود ، گفت: فعالیت‌های انجام شده پلیس بسیار بزرگ بوده به گونه‌ای که تنها در یک بخش تعویض پلاک که به نظر ساده می‌رسد نیروی انتظامی فعالیتی مؤثرتر از سازمان ثبت‌ احوال در صدور شناسنامه داشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها