به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری "رویترز"، نشست عمومی سالیانه آژانس بینالمللی انرژی اتمی دیروز(جمعه) در "وین" با حضور نمایندگان 145 کشور، 10 عضو جدید شورای حکام را انتخاب کرد.
آرژانتین، کوبا، اروگوئه ، اسپانیا ، ترکیه ، رومانی ، بورکینافاسو، مصر، مالزی و نیوزلند برای دوره دو ساله به عضویت شورای حکام درآمدند و جانشین اعضای قبلی شدند.
شورای حکام 35 عضو دارد که 13 کشور عضو دائم آن هستند.
سوریه دیروز جمعه در نشست کشورهای خاور میانه و جنوب آسیا (مزا) که در حاشیه مجمع عمومی سالانه آژانس اتمی برگزار شد، به صورت رسمی از نامزدی برای عضویت در شورای حکام این آژانس انصراف داد.
به این ترتیب افغانستان به عنوان تنها نامزد نمایندگی کشورهای خاورمیانه و جنوب آسیا تنها برای مدت یک سال در شورای حکام حضور مییابد.
"ابراهیم عثمان" رئیس سازمان انرژی اتمی سوریه نیز گفت: این تصمیم سوریه برای حفظ اتحاد و همبستگی کشورهای مجموعه "مزا" اتخاذ شده است.
ایران پیشتر از حق خود در نامزد شدن برای عضویت در شورای حکام آژانس به نفع سوریه چشم پوشی کرده بود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم