جوان دانشجو در دام 2 قاچاقچی گرفتار شد

با دستور قضایی بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی تهران، یک لابراتوار مواد مخدر (شیشه)‌ در شمال غرب تهران کشف و در این ارتباط یک جوان دانشجو دستگیر شد.
کد خبر: ۲۰۵۶۵۸

به گزارش خبرنگار جام‌جم، ساعت یک بامداد روز گذشته، ماموران کلانتری 134 تهران هنگام گشتزنی در حوزه استحفاظی کلانتری، به خودروی پرشیایی که در خیابان پارک شده و یکی از شیشه‌های آن نیمه‌باز بود، مشکوک شدند و به جستجوی راننده آن پرداختند که ناگهان متوجه فریادهای زنی شدند که از پنجره یک ساختمان برای دستگیری سارقان درخواست کمک می‌کرد. ماموران کلانتری پس از شنیدن فریادهای این زن، به آن مجتمع مسکونی نزدیک شدند که ناگهان 3 مرد جوان را مشاهده کردند که به طرف پشت‌بام آن مجتمع فرار می‌کردند.

به این ترتیب، با هماهنگی قضایی با بازپرس حسین اصغرزاده، کشیک ویژه قتل دادسرای جنایی تهران وارد آپارتمان شدند و یکی از مردان جوان را در پشت بام آپارتمان دستگیر کردند و 2 همدست وی با فرار به یکی از کوچه‌های اطراف آپارتمان، در تاریکی نیمه‌شب ناپدید شدند و ماموران کلانتری در بازرسی از آپارتمان متهمان، ادوات آزمایشگاهی جهت تهیه مواد مخدر (شیشه)‌، یک کیلو و 400 گرم مواد مخدر و 8 عدد پایپ را کشف و ضبط کردند.

انکارجوان دانشجو به همکاری با 2 قاچاقچی

با انتقال افشین ــ متهم دستگیر شده ــ به مرکز پلیس، وی مورد بازجویی قرار گرفت و در اظهاراتش به پلیس گفت: من دانشجو هستم و برای تامین هزینه تحصیلم، با خودرویم مسافرکشی می‌کردم تا این که 2 روز قبل، 2 جوان ثروتمند در خیابان از من خواستند به طور دربستی آنها را به یکی از محله‌های تهران برسانم، در طول مسیر با آنها آشنا شدم و شب گذشته مرا به منزلی که در آن دستگیر شدم، دعوت کردند که ناگهان نور چراغ گردان خودروی گشت پلیس داخل اتاق افتاد، دوستانم وحشت کردند و از من خواستند همراه آنها از آپارتمان خارج شوم و من بی‌اطلاع از فعالیت مجرمانه آنها، به دنبالشان فرار کردم که از سوی پلیس دستگیر شدم اما آنها متواری شدند.

بنابراین گزارش، متهم با قرار قانونی روانه بازداشتگاه پلیس شد تا تحقیقات تکمیلی از وی برای دستگیری 2 همدست فراری وی صورت گیرد.

گروه حوادث

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها