لاریجانی:

نیاز به تصمیم گیری درباره تفنن سیاسی با 1+5 است

رئیس مجلس شورای اسلامی رفتار کشورهای 1+5 در قبال ایران را «دو گانه» خواند و گفت: این گونه رفتار نقش مذاکرات را به نوعی «بازیگری سبکسرانه»تقلیل داده است و شاید نیاز است که درباره ادامه این تفنن سیاسی تصمیم دیگری گرفته شود.
کد خبر: ۲۰۵۳۴۳

به گزارش خبرگزاری فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که صبح امروز یکشنبه در جلسه علنی مجلس سخن می‌گفت، با اشاره به رفتار آژانس بین المللی انرژی اتمی در هفته گذشته و «چرخش موذیانه» کشورهای 1+5 در پیگیری قطعنامه بی منطق دیگری علیه ایران، افزود: این امر بار دیگر با وضوح بیشتر نشان داد که موضوع هسته‌ای ایران بر خلاف لفاظی های سیاستمداران آمریکا صرفا نوعی بهانه جویی سیاسی است و هیچ ربطی به ماهیت حقوقی آن ندارد.

وی افزود: همه بحث ها در چند هفته اخیر با مسئولین ایرانی حول و حوش تنظیم زمان بندی جدید برای مذاکرات بعدی بوده است که به یکباره حرکت نمایشی پیگیری قطعنامه از سوی کشورهای 1+5 مطرح شد.

رئیس مجلس از کشورهای 1+5 سوال کرد: آیا شما که مکررا دم از اطمینان سازی می زدید این عمل سیاسی شما آن هم درست مقارن حضور احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران در نیویورک جایی را برای اطمینان بخشی و اعتمادسازی باقی می گذارد؟

لاریجانی یادآور شد: این گونه رفتار نقش مذاکرات را به نوعی بازیگری سبکسرانه تقلیل داده است که شاید نیاز باشد درباره ادامه این تفنن سیاسی آنها تصمیم دیگری گرفته شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی حضور غیرتمندانه ملت در راهپیمایی روز جهانی قدس و حمایت معنادار آنان از مقاومت فلسطین را حیرت آور دانست و گفت: این حضور مستحق سپاس فراوان است.

لاریجانی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خطبه های نماز جمعه گفت: این بیانات تفکر صحیح درباره فلسطین را روشنگری کرد و مهمتر از آن انذاری به سیاست مداران کشور بود که وقت خویش را صرف محکمات انقلاب اسلامی کنند و صحنه جامعه را میدان بحث ها و مسایل بلا وجه نکنند.

وی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی تبعیت از بیانات حکیمانه ایشان را در این برهه حساس انقلاب ضروری می داند.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه از موضع آگاهانه نمایندگان اقلیت های مذهبی درباره روز قدس قدردانی کرد و گفت: اینگونه مواضع نمادی از وحدت فکری ملت را به منصه ظهور می رساند.
 
لاریجانی در بخش دیگری از سخنانش با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید گفت: همزمانی این رویداد با ایام پایانی ماه مبارک رمضان نماد نمایان نظام تعلیم و تربیت اسلامی است که دانایی واقعی را در گرو آراستگی روح تعریف می کند.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: چنین آغاز نیکویی را به همه استادان گرانقدر، معلمان فهیم و بردبار، دانشجویان و دانش آموزان تهنیت می گوییم و امیدواریم اصلاحاتی را که وزیر علوم در مجلس برای اصلاح پذیرش عده‌ای از داوطلبان کنکور مطرح کرد هرچه سریعتر به نحو دقیق موفق شود.

وی همچنین بر لزوم توجه بیشتر دولت برای رفع کمبود بودجه فرهنگیان تاکید کرد و گفت: براساس بررسی های بعمل آمده در جلسات مشترک مجلس با وزیر آموزش و پرورش، نیازهای فرهنگیان در سال جاری واقعی و ضروری است و این کاستی ها باید مرتفع شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین هفته دفاع مقدس را تبریک گفت و یاد سرداران رشید اسلام فکوری، فلاحی، نامجو، کلاهدوز و جهان‌آرا را گرامی داشت.

لاریجانی با اشاره به سالگرد شهادت هاشمی نژاد یاد و خاطره آن شهید بزرگوار را گرامی داشت .
وی همچنین درگذشت فرزند رضا آشتیانی نماینده مردم قم را تسلیت گفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها