برپایی جشنواره کشوری ماهیان زینتی در محلات‌

گروه شهرستان‌ها: جشنواره کشوری ماهیان زینتی به همراه نمایشگاهی در این رابطه در شهرستان محلات برگزار می‌شود. علی صفری، مدیر جهاد کشاورزی اراک به مهر گفت: این جشنواره 7 آبان ماه جاری با حضور تولیدکنندگان ماهیان زینتی از سراسر کشور برگزار می‌شود.
کد خبر: ۲۰۵۲۲۴
وی با اشاره به این‌که نمایشگاه ماهیان زینتی در کنار این جشنواره برپا می‌شود، خاطرنشان کرد: این جشنواره و نمایشگاه آن در فضایی به وسعت 2000 متر مربع به مدت 4 روز در محل دهکده گل و گیاه محلات برپا خواهد شد.

وی هدف از برپایی این جشنواره را توسعه و ترویج تولید این نوع ماهیان خواند و اضافه کرد: برقراری ارتباط بین تولیدکنندگان جهت ارتقای کیفی تولید، بهبود فرهنگ نگهداری ماهیان زینتی، افزایش توان بازاریابی و صادرات و ایجاد تنوع گونه‌ای از دیگر اهداف برپایی این برنامه است.

صفری در ادامه گفت: شهرستان محلات پارسال با صادرات 35 هزار قطعه ماهی زینتی به کشورهای عراق، کویت و امارات 30 هزار دلار ارزآوری داشت.

وی با تاکید بر اشتغالزایی صنعت تولید ماهی در استان و ظرفیت بالای استان در این زمینه در ادامه خاطرنشان کرد: شهرستان محلات با 50 نوع ماهی تولیدی، رتبه نخست تنوع تولید را در کشور دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها