مدیران مهد با سلیقه خود شهریه می‌گیرند

گروه جامعه: رئیس هیات مدیره کانون همیاری مهدهای کودک‌‌ کشور اعلام کرد: با وجود آغاز ثبت‌نام مهد‌های کودک، شهریه مهدها هنوز تعیین نشده است. فاطمه دعایی به ایسنا گفت: به‌رغم آیین‌نامه اجرایی سازمان بهزیستی مبنی بر تعیین شهریه مهد‌های کودک در اسفندماه هر سال، متاسفانه در آستانه آغاز سال تحصیلی هنوز این شهریه تعیین نشده است.
کد خبر: ۲۰۳۲۹۲
وی اظهار کرد: براساس آیین‌نامه اجرایی سازمان بهزیستی که پس از انعقاد تفاهمنامه با سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده تدوین شده است،‌ باید اسفندماه هر سال، شهریه مهد‌های کودک برای فروردین تا اسفند سال بعد از آن تعیین و به مهد‌های سراسر کشور ابلاغ شود؛ ولی متاسفانه این تعیین شهریه، هرساله بخصوص پس از حضور کارشناسان سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده در جلسات تعیین تعرفه،‌ با تاخیر بسیار تعیین می‌شود.

دعایی گفت: وضعیت نابسامانی و اعلام نشدن شهریه مهد‌های کودک در زمان مناسب، موجب می‌شود مهد‌های کودک رقم‌‌های مختلفی را به عنوان شهریه از والدین دریافت کنند؛ چون در حال حاضر، مهد‌های کودک به تشخیص خود، شهریه‌ای را تعیین و از والدین دریافت می‌کنند که با اعلام شهریه از سوی سازمان بهزیستی، امکان تغییر در رقم دریافتی وجود نخواهد داشت.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها