عزت‌الله انتظامی:

سینماتوگراف موزه سینما باید هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد

عزت‌الله انتظامی گفت: سالن کوچک سینمای موزه سینما دیگر پاسخگوی نیازهای مردم شمال شهر تهران نیست و باید هرچه سریع‌تر «سینماتوگراف» به بهره‌برداری برسد.
کد خبر: ۲۰۱۷۵۷
رئیس هیات مدیره موزه سینما در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: سالن شماره‌ 2 موزه سینما به ‌نام «سینماتوگراف» که از سوی شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران در ضلع جنوب غربی محوطه موزه در حال ساخت است، قرار بود دهه فجر سال گذشته به بهره‌برداری برسد که به نوروز امسال موکول شد، سپس تیر ماه را زمان بهره‌برداری آن اعلام کردند، اما هنوز آماده بهره‌برداری نیست.

وی ادامه داد: اهالی شمال تهران به دلیل ترافیک زیاد شهر برای رفتن به سینماها مشکل دارند و بارها افتتاح این سینما را از ما پیگیری کرده‌اند و فکر می‌کنند کوتاهی از ماست و انتظار داریم مسوولان شرکت توسعه فضاهای فرهنگی که تاکنون تلاش زیادی داشته‌اند، هرچه زودتر این سینما را که مراحل نهایی‌اش طی می‌شود، آماده کنند و به ما تحویل دهند.

انتظامی این سالن را با 250 صندلی مجهز به پیشرفته‌ترین تجهیزات سینمایی دانست و گفت: افتتاح این سینما برای موزه‌ سینما بسیار ارزشمند خواهد بود.

وی درباره پروژه تاریخچه شفاهی که از سوی موزه سینما انجام می‌شود نیز اظهار کرد: این کار که مدت‌هاست شروع شده است، از زمان مدیریت محمدحسن پزشک با شدت بیشتری جلو می‌رود و 2 گروه همزمان در حال کارکردن هستند و قرار است در‌ آینده یک هیات پژوهشگر، این مصاحبه‌ها را بررسی و مسائل لازم را استخراج کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها