در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش واحد مرکزی خبر، مسلمی با اشاره به اینکه سه هزار و 16 مدرسه با 14 هزار و 104 کلاس درس با زیربنای نزدیک به دومیلیون مترمربع،تا پایان شش ماه نخست امسال، تحویل ادارات آموزش و پرورش کشور می شود، افزود : پیش بینی می شود در شش ماهه دوم امسال هم دو هزار مدرسه جدید به مدارس کشور افزوده شود.
وی با بیان اینکه هم اکنون از 13 میلیون دانش آموز کشور، چهار میلیون دانش آموز در مدارس دو نوبته تحصیل می کنند گفت: امسال هزار و پانصد میلیارد تومان برای نوسازی و توسعه مدارس کشور تخصیص یافته است.
معاون اداری مالی سازمان نوسازی مدارس کشور، زیبایی، ایستایی و کارایی را سه ویژگی مهم مدارس ساخته شده جدید در کشور عنوان کرد و افزود : برای ساخت مدارس کشور با تلفیقی از معماری اسلامی و ایرانی در 8 ماهه گذشته،580 پیمانکار در سراسر کشور زیر نظر سازمان نوسازی مدارس کشور آموزشهای لازم را دیده اند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: