«تینار» رکورددار جشن سینمای مستند ایران

گروه رسانه: فیلم مستند تینار با دریافت 5 جایزه خانه سینما رکورددار جشن سینمای مستند شد. دومین جشن سینمای مستند دوازدهمین جشن بزرگ سینمای ایران در مجموعه فرهنگی هنری آسمان با حضور محمدرضا جعفری‌جلوه (معاون امور سینمایی)، محمد آفریده (مدیر مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی)، محمدمهدی عسگرپور (مدیرعامل خانه سینما) و جمع کثیری از مستندسازان برگزار شد.
کد خبر: ۱۹۹۸۳۲

در ابتدای این مراسم که اجرای آن را جمشید گرگین به عهده داشت، بخش کوتاهی از تاریخ سینمای مستند ایران به نمایش درآمد و سپس امین تارخ، دبیر دوازدهمین جشن سینمای ایران گفت: خوشحالی خود را نمی‌توانم پنهان کنم که مراسم جشن سینمای مستند مقارن با 11 شهریور، روز مستند است و من خوشحالم که سینمای مستند دومین سال استقلال خود را جشن می‌گیرد.

به گزارش فارس در بخش اهدای جایزه جشن سینمای مستند از دوازدهمین جشن سینمای ایران، نظام‌الدین کیایی، همایون پایور و هوشنگ آزادی‌ور روی صحنه آمدند و جایزه دیپلم افتخار بهترین طراحی صدا را به علی خطیبی‌نیا و محمد صالحی نوروزنژاد برای فیلم تینار اهدا کردند. همچنین جایزه دیپلم افتخار بهترین تدوین به محمدمعین کریم‌الدینی برای فیلم تینار اهدا شد. جایزه دیپلم افتخار بهترین فیلمبرداری به سیدحسن سیدی پریشان برای فیلم تینار اهدا شد.

گرگین، نکات مورد نظر هیات داوران را در بیانیه‌اش برشمرد و گفت: اگرچه مستند در دوازدهمین جشن خانه سینما با قوانینی روبه‌رو بوده، اما همواره آرزو داشته که آثار مستند بیشتری مشمول دریافت جایزه شود.

در بیانیه هیات داوران با اشاره به حضور کمرنگ سیما در جشن آمده است: حضور گسترده مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و حضور بخش خصوصی قابل تقدیر است. این هیات علاوه بر تاکید بر توجه به مسائل فنی در سینمای مستند، درباره فراهم آوردن امکان نمایش آنها در بیانیه خود آورده است: هیات داوران انتظار و امید عمیق برای نمایش فیلم‌های مستند در چند سالن تهران دارد. سپس محمد تهامی‌نژاد (مستندساز، پژوهشگر و نظریه‌پرداز سینمای مستند) و علی دهباشی جایزه دیپلم افتخار و تندیس طلایی بهترین پژوهش را به مهرداد زاهدیان برای مستند «میدان بی‌حصار» اهدا کردند.

در ادامه ابراهیم مختاری و حسین خسروجردی جایزه دیپلم افتخار و تندیس طلایی بهترین کارگردانی فیلم مستند کوتاه را به روح‌الله مولوی برای فیلم «غریب‌تر از بهشت» اهدا کردند. همچنین محمدرضا اصلانی و محمدرضا درویشی جایزه دیپلم افتخار و تندیس طلایی کارگردانی فیلم بلند مستند را به مهدی منیری برای فیلم تینار اهدا کردند. اکبر عالمی، جایزه دیپلم افتخار و تندیس طلایی بهترین مستند کوتاه را به ارد عطار‌پور برای تهیه فیلم میدان بی‌حصار اهدا کرد. همچنین جایزه دیپلم افتخار و تندیس طلایی بهترین فیلم مستند بلند به مهدی منیری برای فیلم تینار اهدا شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها