مدیر مرکز هنر‌های نمایشی رادیو :

فراگیر ترین مرکز هنر های نمایشی‌کشور هستیم

گروه رسانه: مدیر مرکز هنرهای نمایشی رادیو که از ابتدای خرداد ماه فعالیت رسمی خود را در مرکز هنرهای نمایشی رادیو آغاز کرده است صبح دیروز در اولین نشست خبری خود با اصحاب رسانه به تشریح استراتژی‌های سازمان صدا و سیما برای راه‌اندازی رادیو نمایش پرداخت و از برگزاری جشنواره مونولوگ‌ها و مسابقه نمایشنامه‌ نویسی قرآنی «کلمه» در این مرکز خبر داد. شهرام گیل‌آبادی، مدیر مرکز هنرهای نمایشی رادیو در این نشست گفت: نمایش رادیویی در ایران ما نوستالوژی قوی بین مردم دارد و حتی گفتگوهای بین نسلی آن را به نسل جوان انتقال داده است.
کد خبر: ۱۹۸۱۱۳
به گفته گیل‌آبادی، مرکز هنرهای نمایشی رادیو با ماموریت جدیدی که برای آن تعریف شده است، در 3 حوزه فعالیت خواهد کرد که این موارد تولید نمایش برای شبکه‌های رادیویی، تولید نمایش و تحلیل وضعیت هنرهای نمایشی در کشور در قالب رادیو نمایش و راه‌اندازی باشگاه رادیویی با حضور نخبگان هنر نمایشی کشور است. در حال حاضر مرکز هنرهای نمایشی برای  9 شبکه رادیویی نمایش تولید می‌کند.

گیل‌آبادی در ادامه سخنان خود با بیان این که باید نیازمحور حرکت کنیم و دیگر نمی‌توانیم نمایشمان را در زمان گذشته نگه داریم، خاطرنشان کرد: تولید نمایش براساس ماموریت و ماهیت هر شبکه از جمله ماموریت‌های ماست.

او مرکز هنرهای نمایشی رادیو را فراگیرترین نهاد نمایشی در کشور دانست و افزود: اگر یکی از نمایش‌های ما در رادیو حداقل 13 درصد شنونده داشته باشد، این مقدار مخاطب را می‌توانیم با مخاطبان  بزرگ‌ترین مرکز نمایشی کشور که تئاتر شهر است و 540 نفر گنجایش دارد، قیاس کنیم. اگر یک اجرا در طول سال با بیشترین جمعیت اجرا شود کل آن جمعیت به اندازه شنوندگان یک روز رادیو نمایش نیست.

او پتانسیل مرکز هنرهای نمایشی رادیو را نیز بسیار بالا دانست و گفت: همکاران ما اعم از نویسنده و کارگردان و بازیگر همه از  بزرگانی هستند که در حوزه‌های حرفه‌ای نام و نشانی دارند.

وی همچنین از برگزاری جشنواره نمایشنامه‌نویسی کوتاه قرآنی «کلمه» در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: دراین جشنواره تلاش بر این است که از ظرفیت ادبیات نمایشی در انتقال مفاهیم دینی استفاده کنیم.

گیل‌آبادی درباره جشنواره مونولوگ‌ها نیز گفت: در این جشنواره 62  نفر از بازیگران مطرح رادیو وتئاتر شرکت کرده‌اند و هم اکنون مهلت ارسال آثار به پایان رسیده است و بزرگانی چون سمندریان، صادقی و پورحسینی آثار را داوری خواهند کرد.

 مدیر مرکز هنرهای نمایشی رادیو در پایان تصریح کرد: من اعتقاد دارم که در رسانه می‌توانیم مخاطبمان را چند برابر کنیم و این کار سختی نیست به شرط آن‌که  نیاز مردم، علاقه‌مندی‌ها و مصالح آنها را بدرستی شناسایی کنیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها