این افراد قصد داشتند روز پنجشنبه (امروز) به هنگام ایراد اولین نطق اوباما به عنوان نامزد رسمی حزب دموکرات در استادیوم اینوسکو او را ترور کنند.
اخبار ضد و نقیض از بغداد
جامجم آنلاین: نوری مالکی، نخست وزیر عراق در حالی روز گذشته از توافق بر سر خروج نیروهای خارجی از کشورش تا سال 2011 خبر داد که واشنگتن بلافاصله این خبر را رد کرد. به نوشته روزنامه الشرق الاوسط -چاپ لندن - دفتر مالکی با صدور بیانیهای اولین اظهار نظر رسمی وی درخصوص توافقنامه امنیتی را مطرح کرد.
در این بیانیه تصریح شده هر گونه عملیات نظامی نیروهای آمریکایی در عراق تنها با توافق دولت عراق انجام خواهد شود و هدف از این توافقنامه ایجاد تعهداتی در دفاع از عراق است.
اختلاف در کنگره آمریکا برای تصویب بودجه سامانه موشکی
جامجم آنلاین: کنگره ایالات متحده با انتقاد از بودجه درخواستی دولت بوش برای تکمیل سامانه دفاع موشکی، از تصویب آن خودداری کرد.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، بحثی که روز گذشته در رابطه با هزینههای استقرار اجزای این سامانه در 2 کشور جمهوری چک و لهستان صورت گرفت نشان داد اختلافات عمیقی درباره احتمال موفقیت این سامانه وجود دارد و اعضای دموکرات مجلس نمایندگان همچنان نمیخواهند کورکورانه بودجه این سامانه را تصویب کنند.
اعتراف رایس
جامجم آنلاین: کاندولیزا رایس، وزیر امور خارجه آمریکا در آغاز هفتمین سفرش به خاورمیانه پس از کنفرانس آناپولیس به دشواریهای توافق صلح بین اسرائیل و فلسطینی هااعتراف کرد.
به گزارش روزنامه الدستور - چاپ اردن - رایس به محض ورود به فرودگاه تل آویو به بیتالمقدس رفت و دیدارهای جداگانهای را با احمد قریع، رئیس هیات مذاکره کننده فلسطین و تزیپی لیونی، همتای اسرائیلیاش برگزار کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم