خاطرات سگ قهرمان‌ منتشر شد

کتابی درباره زندگی و خدمات یک سگ نیروی دریایی نروژ که به یک قهرمان جنگ جهانی دوم تبدیل شد، منتشر شده است. بی.بی.سی نوشته است بامسا که از قرار معلوم یک سگ بوده است! جان دو ملوان را در طول جنگ نجات داد. این سگ همچنین به عنوان نماد «ناو مین روب تورود» که متعلق به نیروی دریایی نروژ بود، به ارتش‌های متفقین خدمات دیگری نیز کرد.
کد خبر: ۱۹۴۸۲۶

حالا مورخان با هدف ثبت واقعیت‌ها و جدا‌کردن آنها از اسطوره‌های ساخته شده درباره بامسا، کتابی را درباره سرگذشت او نوشته‌اند.

یکی از ماجراهای بامسا مربوط به نجات جان ملوانی است که از روی عرشه کشتی به داخل دریا افتاد. ماجرای دیگر در مورد شجاعت این سگ هم که به نجات جان یک ستوان جوان مربوط می‌شود است که هدف حمله یک فرد چاقو به دست قرار گرفته بود. عمر بامسا البته زیاد کفاف نداده است او در سال 1944 در مونت رز  از بین رفته است!

پس از مرگ بامسا، به او مدال شجاعت دادند و به نشانه یادبود قهرمانی‌های این سگ، مجسمه‌ای هم در شهر آنگوس برپا شد.آنگوس ویتسون، یکی از نویسندگان کتاب «بامسا سگ دریایی» می‌گوید: «جذاب‌ترین داستان این کتاب مربوط به هدایت ملوان‌ها از بار به بندرگاه به وسیله بامسا و تلاش او برای رسیدن به موقع آنها به کشتی است. مطالعاتم نشان می‌دهد که بامسا ملوان‌ها را به زور از بار بیرون می‌کشیده و آنان را در طول مسیر به کشتی هدایت می‌کرده است. اگر ملوانی قصد فرار داشت، بامسا او را به داخل گروه بر می‌گرداند تا همه به کشتی تورود برگردند».

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها