وی با اشاره به این که امروز کشورهای توسعه یافته به میزان پیشرفت و برخورداری از تکنولوژی، هر روز شاهد کاهش شاخصهای امنیتی هستند، افزود: در سایه همکاری گسترده مردم در ایران اسلامی با تمام تهدیدها و فشارها، در زمینه رعایت قانون و قانونگرایی، امنیت اخلاقی و اجتماعی بخشهای مختلف گامهای بزرگی روبه جلو برداشتهایم و این دستاورد کوچکی نیست.وی در ادامه از استان آذربایجان غربی به عنوان یکی از مرزبانان جمهوری اسلامی ایران نام برد و ادامه داد: این استان در عرصه امنیت داخلی و خارجی نقش مهمی را در مقابله با تهدیدات ایفا میکند.وی تلاشهای نیروهای انتظامی، نظامی و مردم استان را در این راستا افتخارآمیز توصیف کرد.
سردار حسن کرمی، فرمانده نیروی انتظامی استان آذربایجان غربی هم با تشریح دستاوردهای این نهاد گفت: شاخص امنیت در استان آذربایجان غربی در سال گذشته از 59 درصد به 63 درصد افزایش یافته است.وی کاهش 8 درصدی تصادفات و کاهش 13 درصدی کل جرایم را از موفقیتهای مهم این نهاد در استان دانست.
باند سارقان خودرو در کرمانشاه متلاشی شد
کرمانشاه - خبرنگار جامجم: تعداد 45 دستگاه خودروی مسروقه از نوع پژوپارس، سمند و آردی به ارزش بالغ بر
500 میلیون تومان کشف و ضبط شد.
رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه گفت: با توجه به افزایش سرقت خودروهای مدل بالا در سطح شهرهای مختلف کشور از جمله کرمانشاه، کرج، سنندج و اصفهان، موضوع با حساسیت ویژهای در دستور کار قرار گرفت.
سرهنگ امیری افزود: سرکرده باند به نام محمد ق دستگیر و به 48 فقره سرقت خودرو اقرار کرد.به گفته وی، در این رابطه همدستان وی نیز دستگیر و بازداشت شدند.
سرهنگ امیری در ادامه به متلاشی شدن باند سارقان خودرو تویوتا در سطح شهرستان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: اعضای باند دستگیر و به سرقت 10 دستگاه خودرو تویوتا به ارزش 100 میلیون تومان اقرار و همه مالباختگان و مالخران نیز در این رابطه شناسایی شدهاند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم