علی ‌احمدی خبر داد

30 راهکار برای ارتقای معیشت معلمان‌

وزیر آموزش و پرورش با اعلام این نکته که صحبت درباره مسائل رفاهی، توقعات را بالا می‌برد، گفت: 30‌راهکار برای ارتقای منزلت و معیشت فرهنگیان را تعقیب می‌کنیم.
کد خبر: ۱۹۳۳۵۶
علیرضا علی ‌احمدی در گفتگو با فارس در پاسخ به این پرسش که چه اقدامات رفاهی برای فرهنگیان انجام شده است، گفت: صحبت درباره مسائل رفاهی توقعات را بالا می‌برد و ما ترجیح می‌دهیم چراغ خاموش، فعالیت‌های بسیار گسترده‌ای را سامان دهیم.

وزیر آموزش و پرورش از اختصاص سهام عدالت و پوشش بیمه‌ای برای معلمان حق‌التدریس، مربیان نهضت سوادآموزی و شاغلان مدارس غیرانتفاعی خبر داد.
علیرضا علی‌احمدی در گفتگو با فارس افزود: برای بهبود وضعیت معلمان زحمتکش حق‌التدریس و مربیان پاره‌وقت نهضت سوادآموزی به دنبال دو اقدام هستیم، البته ما پیگیری‌کننده هستیم و تصمیم‌گیرنده، دیگرانند.

وی ادامه داد: یک اقدام در جهت ارتقای سطح درآمد معلمان، مربیان نهضت و همچنین اختصاص سهام عدالت است و اقدام دوم تامین آتیه آنهاست، یعنی بیمه آنها را از طریق سازمان‌های ذی‌ربط پیگیری کنیم.

علی‌احمدی اظهار کرد: این اقدامات را درخصوص شاغلان مدارس غیرانتفاعی نیز دنبال خواهیم کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها