هم قهرمانی آسیا را می‌خواهیم، هم قهرمانی لیگ را

قطبی: برای بازگشت به پرسپولیس نترسیدم‌

افشین قطبی معتقد است با تیم خوبی که بسته شده، پرسپولیس مدعی قهرمانی توام جام باشگاه‌های آسیا و لیگ برتر است.
کد خبر: ۱۹۲۱۲۲
سرمربی پرسپولیس که اقبال مردمی را به واسطه نوع رفتار و گفتارش پشت سر خویش می‌بیند، در زمینه دلایل بازگشت خود به پرسپولیس چنین می‌گوید: واقعا خواست خدا بود که دوباره به پرسپولیس برگردم، در مدتی که خارج بودم، مدام از سوی ایرانیان با این پرسش مواجه بودم که چرا به پرسپولیس برنمی‌گردی حتی ایرانیان مقیم استرالیا در گفتگو با پیم فربیک، سرمربی استرالیا از وی خواسته بودند که از من بخواهد به پرسپولیس برگردم.

البته در مقابل این خواسته عده‌ای نیز به من نهیب می‌زدند که مبادا به پرسپولیس برگردی، چرا که تجربه نشان داده تیمی که قهرمان شده، هیچ تضمینی به قهرمانی دوباره‌اش وجود ندارد، اما با همه این حرف‌ها، برای بازگشت به پرسپولیس نترسیدم و امروز نیز خوشحالم که دیگر بار در ایران هستم. در حقیقت من اینجا هستم که پروژه آغاز شده خود را با قهرمانی پرسپولیس در لیگ آسیا کامل کنم.

قطبی که با اطمینانی خاص از آینده تیم صحبت می‌کند، می‌گوید: با بازیکنان خوبی که جذب شده‌اند، پرسپولیس فعلی از فصل قبل قوی‌تر شده است و با اتحاد و همدلی ایجاد شده بین بازیکنان و کادر فنی برای قهرمانی در لیگ آسیا و لیگ برتر دورخیز خواهیم کرد. البته قبول دارم که بازی‌های سختی را پیش رو داریم، اما طوری برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در نیم فصل نخست لیگ برتر، بار خود را برای قهرمانی ببندیم تا در نیم فصل دوم بیشتر روی جام قهرمانان آسیا متمرکز شویم. برای همین شما در فصل جدید، پرسپولیس متفاوت‌تری را شاهد خواهید بود.

اما به طور طبیعی نبود محسن خلیلی گلزن با 18 گل زده در فصل قبل، بدجوری ذهن قطبی را به خود مشغول کرده است: نداشتن خلیلی در نیم‌فصل ضایعه‌ای برای پرسپولیس به حساب می‌آید و برای همین با صرف‌نظر کردن  از مدافع چپ برزیلی، به دنبال جذب یک مهاجم طراز اول خارجی هستیم تا در کنار ابراهیم توره، خط حمله را بیمه کنند. صحبت‌هایی را در این زمینه داشته‌ایم تا این مهاجم از هفته دوم به مجموعه تیم اضافه شود.

افشین قطبی در عین حال راجع به بازی افتتاحیه با سایپا در روز دوشنبه چنین اظهارنظر می‌کند: سایپا تیم خوب و قدرتمندی است، بویژه این که یک مربی خوب به نام پیر لیت‌بارسکی را نیز بالای سر خویش می‌بیند؛ اما من به این مسائل توجهی ندارم و شاید اگر دست خودم بود، دوست داشتم که در بازی نخست به مصاف سپاهان برویم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها