خباز:

هدفمند کردن یارانه‌ها باید آزمایشی اجرا شود

مخبر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: هدفمند کردن یارانه‌ها که یکی از مهم‌ترین بخش‌های طرح تحول اقتصادی دولت است در ابتدا باید به صورت آزمایشی در بخش کوچکی از کشور اجرا شود تا نقایص آن شناخته و برطرف شود.
کد خبر: ۱۹۲۰۹۱

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از مجمع نمایندگان خراسان رضوی، محمدرضا خباز افزود:با تزریق 90 هزار میلیارد تومان یارانه سوخت به صورت نقدی به اقتصاد کشور به طور سالانه که در پی هدفمند کردن یارانه‌ها اتفاق خواهد افتاد، تورم را در کشور حدود 50 درصد افزایش خواهد داد.

نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل‌آباد در مجلس گفت: تورم‌زا بودن این طرح و نیز بروز خشکسالی و سرمازدگی‌های اخیر از یک طرف و تکلیف قانون برنامه چهارم از سوی دیگر حاکی از آن است که در اجرای هدفمند کردن یارانه‌ها باید هوشمندانه‌تر و حساب شده‌تر پیش رویم.

وی با اشاره به اینکه واقعی کردن قیمت‌ها در سایرکشورها تجربه شده است، گفت:دولت می‌گوید که سه سال روی این طرح مطالعه کرده و تمام جوانب آن را در نظر گرفته است.به اعتقاد من اگر مانند سایر کشورها درست عمل کنیم و تمام جوانب امر را در اجرای آزمایشی طرح در نظر بگیریم، احتمال اعمال فشار بر مردم کمتر خواهد بود.


 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها