مدیر نهضت سوادآموزی مازندران:

ریشه‌کنی بی‌سوادی در مازندران شتاب می‌گیرد

مدیر نهضت سوادآموزی مازندران گفت: شتاب مازندران در خصوص ریشه‌کنی بیسوادی در کشور با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری قابل توجه است. به گزارش ایسنا، موسی امینی با اشاره به اینکه سال 91 پایان بی‌سوادی در مازندران خواهد بود، افزود: استان‌های کشور رقابتی و درجه‌بندی شده‌اند که استان‌هایی که نرخ باسوادی آنها بالای 85 درصد است درجه یک و استان‌هایی با نرخ باسوادی با میانگین کشوری 85 درصد، درجه 2 هستند که استان مازندران در درجه 2 قرار دارد.
کد خبر: ۱۹۰۰۶۱

وی با بیان این که 9 شهرستان در مازندران طی دوسال پایان بی‌سوادی را خواهند داشت، تصریح کرد: پایان سال 89 ،60 درصد شهرستان‌های استان مشمول طرح پایان بیسوادی خواهند شد.

وی با بیان اینکه دو شهر تا سال 90 و 4 شهر تا سال 91 پایان بیسوادی را جشن خواهند گرفت، اظهار کرد: با تفویض اختیاراتی که از سوی مدیریت نهضت استان به مدیریت شهرستان‌ها شده قراردادی با بسیج سازندگی سپاه جهت شناسائی اسمی بیسوادان موجود در استان بسته شده است.

مدیر نهضت استان مازندران افزود: با پشتیبانی دستگاه‌های مختلف جهت ریشه‌کنی بیسوادی در خصوص عملیاتی کردن، شناسائی و تشکیل کلاس‌های سوادآموزی و بهره‌گیری از جلسات شورای آموزش و پرورش و سیاست‌های راهبردی هر شهرستان می‌توان در پیشبرد برنامه‌های پایان بی‌سوادی اقدام کرد.

امینی با اشاره به اینکه از سال آینده گروه سنی زیر10 سال از زیر پوشش نهضت خارج می‌شوند تصریح کرد: بر اساس شیوه‌نامه آموزش و پرورش و نهضت ادامه تحصیل متقاضیان واجد شرایط کلاس پنجم از راه دور یا از طریق متفرقه صورت می‌گیرد.

وی گفت: آموزشیاران نهضت در آینده جذب و استخدام خواهند شد و همچنین ورودی‌های سال 81 و بعد از آن که مشمول طرح جذب حق‌التدریس آموزش و پرورش تلقی نمی‌شوند باید منتظر مصوبه جدید مجلس باشند.

امینی با تاکید بر اینکه اعتبارات نهضت در سال 87 از اعتبارات تخصیصی آموزش و پرورش دریافت شد اظهار کرد: این اعتبارات در سال‌های آینده بصورت لایحه‌ای جدا از بودجه توسط معاونت راهبردی ریاست جمهوری پیش‌بینی خواهد شد.

مدیر نهضت مازندران با بیان اینکه 100مرکز محلی یادگیری با 30 هزار نفر عضو مشغول فعالیت هستند، تصریح کرد: این مراکز با اعتبار300 میلیون تومانی مشارکت‌های محلی ادامه کار می‌دهند.

امینی اظهار کرد: در سال 85 تعداد بیسوادان مازندران، 405 هزار نفر بوده که با توجه به سوادآموزی حداقل 30 هزار نفر آمار واقعی کمتر از اینها خواهد بود.

مدیر نهضت مازندران گفت: اولین کتابخانه سیار مازندران با بیش از30 هزار جلد کتاب در تمامی زمینه‌ها با یک هزار و500 نفر عضو در بابل فعال است.

وی عدم حساسیت آحاد جامعه در امر بیسوادی، عدم وجود شناسنامه اسمی بی‌سوادان، نبود انگیزه در بیسوادان و کم سوادان جهت یادگیری را به عنوان مشکلات نهضت برشمرد و افزود: استان مازندران در سال گذشته در تمامی عملکردهای نهضت در منطقه 3 در شورای برنامه‌ریزی رتبه اول را کسب و از رتبه 12 به ششم کشوری صعود کرده است.


 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها