
به گزارش ایسنا، مهدی نوفرستی با بیان این که پیشبینی میشود از این میزان سطح زیر کشت جو، حدود51 هزار و890 تن جو برداشت شود، افزود: در شرایط طبیعی از این میزان سطح زیرکشت جو، بیش از 63 هزار تن جو برداشت میشود.
وی متوسط تولید جو در استان خراسان جنوبی را دو هزار و 150کیلوگرم در هر هکتار ذکر کرد و گفت: تولید جو با توجه به پتانسیل بالای آن در استان، مقاومت نسبی آن به شوری خاک،کم آبی و زودرسی جو و نیاز استان به علوفه اقتصادی است.
مدیر زراعت و باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: این میزان جوی تولیدی به دلیل افزایش روز افزون صنعت دامداری در استان و استفاده جو در خوراک دام، جوابگوی نیاز استان نیست و سالانه حدود 49 هزار تن جو، عمدتاً از بنادر وارد استان میشود.
نوفرستی تعداد بهرهبرداران این محصول را حدود32 هزار و 800 نفرعنوان کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: