مدیر زراعت و باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: بر اساس آمار موجود در استان خراسان جنوبی 24 هزار و 138هکتار از اراضی استان زیر کشت جو رفته که نسبت به سال گذشته از نظر سطح زیر کشت10 درصد افزایش داشته اما به دلیل سرمازدگی و خشکسالی تولید جو، حدود 30 درصد کاهش داشته است.
کد خبر: ۱۸۷۸۷۱

به گزارش ایسنا، مهدی نوفرستی با بیان این که پیش‌بینی می‌شود از این میزان سطح زیر کشت جو، حدود51 هزار و890 تن جو برداشت شود، افزود: در شرایط طبیعی از این میزان سطح زیرکشت جو، بیش از 63 هزار تن جو برداشت می‌شود.

وی متوسط تولید جو در استان خراسان جنوبی را دو هزار و 150کیلوگرم در هر هکتار ذکر کرد و گفت: تولید جو با توجه به پتانسیل بالای آن در استان، مقاومت نسبی آن به شوری خاک،کم آبی و زودرسی جو و نیاز استان به علوفه اقتصادی است.

مدیر زراعت و باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: این میزان جوی تولیدی به دلیل افزایش روز افزون صنعت دامداری در استان و استفاده جو در خوراک دام، جوابگوی نیاز استان نیست و سالانه حدود 49 هزار تن جو، عمدتاً از بنادر وارد استان می‌شود.

نوفرستی تعداد بهره‌برداران این محصول را حدود32 هزار و 800 نفرعنوان کرد.


 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها