دارندگان فیش عمره بانک ملی سال‌ آینده به حج می‌روند

مدیر کل روابط عمومی سازمان حج و زیارت اعلام کرد؛ تمامی افرادی که در بانک ملی برای اعزام به عمره مفرده ودیعه گذاری کرده‌اند، سال آینده به مکه معظمه و مدینه منوره اعزام می‌شوند.
کد خبر: ۱۸۶۹۰۹

عبدالله نصیری مدیر کل روابط عمومی سازمان حج و زیارت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس افزود: در سال جاری تاکنون 450 هزار نفر به عمره مفرده اعزام شده‌اند.

وی با اشاره به توقف ثبت‌نام عمره مفرده، گفت:هنوز زمان شروع مجدد ثبت‌نام عمره نیز معلوم نیست.
به گفته نصیری، از 5 فروردین تا 5 خرداد سال جاری حدود 3 میلیون و 360 هزار نفر برای اعزام به عمره مفرده در بانک ملت ثبت‌نام کرده‌اند.
مدیر کل روابط عمومی سازمان حج و زیارت کشور ادامه داد:افرادی که در سال جاری برای عمره مفرده ثبت‌نام کرده‌اند، از سال 89 اعزام می‌شوند.

به گفته نصیری، شاید اعزام این افراد به مکه معظمه و مدینه منوره 5 سال به طول انجامد.

مدیر کل روابط عمومی سازمان حج و زیارت کشور اضافه کرد؛ امکان افزایش ظرفیت اعزام زائران به عربستان نیز وجود ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها