اینگرید بتانکورت مهمان افتخاری جشنواره ونیز

اینگرید بتانکورت گروگان آزاد شده کلمبیایی از دست شورشیان فارک به عنوان مهمان افتخاری به جشنواره فیلم ونیز دعوت شد.
کد خبر: ۱۸۶۲۹۹

به گزارش ورایتی، برگزارکنندگان جشنواره‌ فیلم ونیز اینگرید بتانکورت، گروگان آزاد‌شده کلمبیایی را به ‌عنوان مهمان افتخاری سال 2008 این رویداد سینمایی معرفی کردند.

ماسیمو کاچیاری، شهردار ونیز و پائولو باراتا، رییس دو سالانه ونیز  روز گذشته طی نامه‌ای از اینگرید بتانکورت، شهروند کلمبیایی فرانسوی ‌الاصل رسما دعوت کردند تا به ‌عنوان مهمان افتخاری در این رویداد سینمایی حضور یابد.

در این نامه رییس جشنواره فیلم ونیز ابراز امیدواری کرد که بتانکورت در مراسم افتتاحیه‌ شصت‌ودومین جشنواره‌ فیلم ونیز و یا در هریک از روزهای برگزاری که تمایل دارد، حضور یابد. بتانکورت هنوز پاسخی به این دعوت نداده است.

بتانکورت 2 ژوئن سال جاری  در یک عملیات نجات موسوم به عملیات ژاک به رهبری نیروهای امنیتی کلمبیا همراه 14 گروگان دیگر آزاد شد. وی در سال 2002 زمانی‌که خود را برای انتخابات ریاست جمهوری کلمبیا آماده می‌کرد، توسط شورشیان "فارک" ربوده شده بود.

گروه ترجمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها