در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
مسعود کاظم زاده در گفتگو با مهر ، اختصاص 2 هزار و 29 هکتار زمین را مناسب ساخت 179 هزار واحد مسکونی اعلام کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 237 پروژه در مرحله آماده سازی قرار دارد و 44 پروژه دیگر نیز در مرحله ساخت است.
کاظم زاده مسئولیت مستقیم عملیاتی شدن تامین مسکن برای کارگران را متوجه دستگاه های دیگر دانست و افزود: ما در کنار کار شناسایی حمایت معنوی را نیز انجام می دهیم که آن هم در راستای حفظ و صیانت از نیروی کار است.
وی ادامه داد: در عین حال، وزارت کار و امور اجتماعی سعی می کند شرایط ساخت و ساز ، روان سازی عملیات و پیگیریها را انجام دهد که در این رابطه نیز پیمانکارانی را شناسایی و به تعاونی های مسکن معرفی نمودیم.
مدیر کل امور اجتماعی و سهام وزارت کار و امور اجتماعی از تعیین مسئولینی برای پیگیری مسکن کارگران در استانها خبر داد و بیان داشت: بنا داریم با کمک دولت، وزارت مسکن و شهر سازی و تعاون و کارفرمایان مشکلات مسکن کارگران را حل نماییم.
کاظم زاده محقق ساختن تفاهم نامه وزارت کار و مسکن و شهرسازی در سال گذشته برای تامین مسکن کارگران را یکی از برنامه های سالجاری برشمرد و گفت: آمار فاقدان مسکن کارگری ما با آمار وزارت تعاون نزدیک است ولی هدف گیری اصلی ما در بحث تامین مسکن کارگران، افراد متاهل و سرپرست خانواراست.
وی همچنین از تلاش برای گنجاندن حکمی در خصوص مسکن کارگران در تدوین برنامه پنجم سازندگی خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر علاوه بر جمع آوری آمار و اطلاعات کارگران، به دنبال ایجاد حکم قانونی در قالب برنامه پنجم سازندگی برای تامین مسکن کارگران هستیم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: