معرفی برندگان جشنواره جهانی فیلم کوتاه کانادا

فیلم دانمارکی «خروج» جایزه تماشاگران چهاردهمین جشنواره جهانی فیلم کوتاه کانادا را از آن خود گرد. «خروج» ساخته توماس گلاد و لارس واس یک کمدی 22 دقیقه‌ای است که تماشاگران آن را از میان 268 فیلم انتخاب کردند و جایزه نقدی 5 هزار دلاری به آن تعلق گرفت.
کد خبر: ۱۸۱۶۳۰
به گزارش پایگاه خبری فیلم کوتاه، این جشنواره که بزرگ‌ترین رویداد فیلم کوتاه در کانادا محسوب می‌شود، امسال از دهم تا پانزدهم ژوئن در تورنتو برگزار شد.

آلوما آندری کامینگز توانست جایزه فیلمساز کانادایی پدیده جشنواره را برای فیلم کوتاه خود با نام «شکفتن و پژمردن» به دست آورد.

فیلم کانادایی حمله گراز ساخته جی وایت جایزه بهترین انیمیشن کوتاه جشنواره را گرفت و جایزه بهترین فیلم کوتاه نیز به «مانون روی آسفالت» به کارگردانی الیزابت مار و اولیویه پون از فرانسه اهدا شد.

فیلم‌های «کباب» ساخته فرانسوا بگین و میریام بوچارد از کانادا و «زیتک» ساخته بارتوژ بلاچکه از لهستان به ترتیب جایزه بهترین فیلم کوتاه تجربی و مستند را به خود اختصاص دادند.

جشنواره جهانی فیلم کوتاه کانادا یکی از سه رویداد سینمایی این کشور است که آکادمی علوم و هنرهای سینمایی آمریکا آن را به رسمیت می‌شناسد و برندگان آن شانس حضور در فهرست نامزدهای جایزه اسکار را دارند.

امسال بیش از 400 فیلمساز و نماینده جشنواره‌ها و شبکه‌های تلویزیونی در این جشنواره شرکت داشتند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها