3 نقابدار مسلح در شرکت خصوصی‌

3 نقابدار مسلح پس از مجروح کردن مدیرعامل یک شرکت خصوصی در شهرک غرب تهران، پول و اسناد شرکت را به سرقت برده و متواری شدند.
کد خبر: ۱۸۱۵۸۷

رضا جعفری ، معاون دادستان در دادسرای‌ امور جنایی تهران با اشاره به پرونده این سرقت مسلحانه روز گذشته به خبرنگار جام‌جم گفت: بعد از ظهر 26خرداد امسال یکی از اهالی شهرک غرب تهران با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تماس گرفت و از سرقت مسلحانه 3 مرد از یک شرکت خصوصی خبر داد.

به دنبال این تماس، ماموران اداره یکم پلیس آگاهی تهران به محل حادثه که یک شرکت واردات و صادرات در شهرک غرب تهران بود، عزیمت کردند و پس از بررسی محل حادثه، پی بردند که سارقان  نقابدار با مجروح کردن مدیرعامل شرکت با استفاده از سلا‌ح  چند فقره چک به ارزش 20 میلیون تومان و 300 هزار تومان پول نقد و اوراق، اسناد و مدارک مختلف شرکت بود، به سرقت بردند و متواری شدند.

بنا بر این گزارش ، با اطلاعاتی که ماموران از منشی شرکت به دست آوردند، به چهره‌نگاری رایانه‌ای از سارقان مسلح پرداختند و جستجو برای یافتن آنها آغاز شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها