73درصد جمعیت کشور تا سال 1400 شهرنشین می شوند

وزیر مسکن و شهرسازی گفت: شهرهای ایران در سال 1365حدود 22میلیون و 600هزار نفر یا 54 درصد جمعیت کشور را در خود جا داده بود و در سال 1375جمعیت شهرنشین به 61.3 درصد کل جمعیت کل کشور رسید و پیش بینی می شود این رقم در افق سال 1400به 73درصد کل جمعیت کشور افزایش یابد.
کد خبر: ۱۸۰۵۵

به گزارش ایرنا ، علی عبدالعلی زاده بااشاره به این که مجمع تشخیص مصلحت نظام ، 10سیاست بلندمدت و راهبردی را برای شهرسازی کشور تصویب کرده است ، ابراز امیدواری کرد که دولت بتواند در چهارمین برنامه توسعه در بخش شهرسازی با رعایت این سیاست ها ، طرح هایی تهیه کند و به تصویب مجلس شورای اسلامی برساند.

عبدالعلی زاده گفت: در سیاست های یاد شده ، مکان یابی و توسعه شهری باید در چارچوب طرح آمایش سرزمین و براساس قابلیت های خاک و حفظ اراضی کشاورزی کشور صورت بگیرد.

وی با تاکید بر این که ایران ، کشوری نیمه خشک است و در بخش وسیعی از این سرزمین محدودیت شدید منابع آب وجود دارد، افزود: توسعه شهرسازی نباید باعث وارد شدن لطمه به بخش کشاورزی شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها