انجام گفتگوی ملی‌ فلسطینی بدون پیش شرط‌

گروه بین‌الملل: ا‌سماعیل هنیه، نخست‌وزیر دولت برکنار شده فلسطینی ضمن اعلام مخالفت خود با مشروط کردن گفتگوهای ملی به برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی خواستار آشتی گروه‌های فلسطینی بر اساس قاعده «نه غالب و نه مغلوب» شد. هنیه در گفت‌وگو با روزنامه‌ الاخبار ‌ - چاپ لبنان -‌ خاطرنشان کرد با وجود پیچیده بودن بحران داخلی فلسطینی‌ها امکان حل ریشه‌ای این بحران وجود دارد اما حماس با مشروط کردن گفتگوهای داخلی میان گروه‌های فلسطینی به برگزاری انتخابات زودهنگام مخالف است.
کد خبر: ۱۸۰۵۱۰
وی در ارتباط با مبادله ‌اسیران فلسطینی با گلعاد شالیت، نظامی صهیونیست اسیر گروه‌های مقاومت نیز اظهار کرد:  این مبادله به موضع رژیم صهیونیستی و پذیرش خواسته‌های گروه‌های عامل اسارت شالیت بستگی دارد و به هیچ وجه با مساله آتش‌بس مرتبط نیست.

وی همچنین بار دیگر بر آمادگی جنبش حماس برای مقابله با هر گونه تجاوز احتمالی ارتش صهیونیستی به نوار غزه تاکید کرد. به اعتقاد هنیه، بحران‌های متعددی که رژیم صهیونیستی از زمان انتشار گزارش کمیته‌ وینوگراد تا شکست هولوکاست ارتش این رژیم در نوار غزه با آن دست و پنجه نرم می‌کند از جمله افشای فساد مالی ایهود اولمرت، نخست‌وزیر این رژیم مانع از حمله ارتش این رژیم به نوار غزه شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها