راهپیمایی مردم قم در سالگرد قیام 15 خرداد

مردم قم در سالروز قیام خونین 15 خرداد با برگزاری راهپیمایی باشکوهی بر‌تداوم اهداف بنیانگذار جمهوری اسلامی و شهدا تاکید کردند. راهپیمایان در حالی که پیشاپیش آنان علما و روحانیون حضور داشتند، از بیت قدیمی حضرت امام خمینی(ره) در منطقه یخچال قاضی حرکت و در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) تجمع کردند.
کد خبر: ۱۷۹۷۴۵

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در اجتماع راهپیمایان گفت: هر حرکتی که پشتوانه عقلی، اعتقادی و ایمانی نداشته باشد محکوم به شکست است و اقدامات امام راحل و شهدای 15 خرداد کاملا خردمندانه و بر مبنای اعتقاد و ایمان ساماندهی شده بود.

از سوی دیگر مردم شهرستان ورامین نیز با حضور در پل باقرآباد ورامین، محل به خاک و خون کشیده شدن شهدای قیام پانزدهم خرداد سال 42 این شهرستان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آن عزیزان، این محل را گلباران کردند.

اقشار مختلف مردم شهرستان ورامین با حضور در این محل ضمن برپایی مراسم عزاداری، یاد شهدای مظلوم این واقعه دردناک را گرامی داشتند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها