علامه فضل‌الله:

توافقنامه آمریکا و عراق توافق «گرگ و میش» است

"علامه فضل الله" روحانی برجسته شیعیان لبنان با اشاره به توافقنامه امنیتی آمریکا و عراق آن را توافق گرگ و میش خواند و امضای این توافقنامه را به زیان ملت عراق برشمرد.
کد خبر: ۱۷۷۴۴۸

به گزارش فارس ، علامه محمدحسین فضل‌الله اظهار داشت: هدف آمریکا از انعقاد این توافقنامه مشروعیت بخشیدن به حضور نامشروع خود در عراق است تا از این طریق با اتهام تروریسم، هر فرد عراقی را که بخواهد بازداشت کند.

علامه فضل‌الله امضای این توافقنامه را به زیان ملت عراق دانست و تاکید کرد: یکی از بندهای این توافقنامه این است که نظامیان آمریکایی جنایتکار نباید در عراق محاکمه شوند.

این روحانی برجسته شیعیان لبنان افزود: واشنگتن از طریق حضور نظامی در عراق می خواهد به ایران و سوریه فشار آورد.

پیش از این آیت‌الله «سید کاظم حائری» از مراجع تقلید شیعیان عراق در بیانیه‌ای ضمن محکومیت توافقنامه‌ امنیتی آمریکا و عراق تاکید کرد موافقت با این توافقنامه خواری و خفت را تا ابد برای عراق به ارمغان خواهد آورد.

پیش‌نویس توافقنامه امنیتی بین عراق و آمریکا که از سوی آمریکا در ژانویه (دی‌ماه) سال 2008 تنظیم شد و در 17 مارس (اسفند) به امضای دو طرف رسید و قرار است توافق نهایی آن در اوایل ژولای (تیرماه) امسال صورت گیرد. 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها