بزرگ‌ترین هم‌اندیشی کاریکاتوریست‌های جهان

گروه فرهنگ و هنر: موزه هنرهای معاصر فلسطین میزبان بزرگ‌ترین هم‌اندیشی و اجتماع کاریکاتوریست‌های 65 کشور جهان در اعتراض به فاجعه غزه و همدردی با ملت مظلوم فلسطین است تا حلقه‌ای تازه در پیوند هنر با آرمانی‌ترین حماسه دنیای اسلام شکل گیرد. به گزارش روابط عمومی موزه هنرهای معاصر فلسطین، با گشایش نمایشگاه مسابقه بین‌المللی کاریکاتور غزه که به شکل بی‌سابقه‌ای با حضور هنرمندان 65 کشور جهان در موزه هنرهای معاصر فلسطین برگزار شده است؛ بزرگ‌ترین گردهمایی هنری کاریکاتوریست‌های دنیا در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و همدردی با ملت مظلوم فلسطین به نمایش در می‌آید.
کد خبر: ۱۷۶۲۱۱

در گشایش این نمایشگاه که همزمان با شصتمین سالروز اشغال فلسطین برپا شده است، حبیب‌الله صادقی، محمود شالویی، دکتر مجید سرسنگی، سلطان شاهی و شریعتی نمایندگان کمیته حمایت از فلسطین در نهاد ریاست جمهوری، سید مسعود شجاعی طباطبایی مدیرخانه کاریکاتور و جمعی از هنرمندان و کاریکاتوریست‌ها حضور داشتند.

گفتنی است، مسابقه بین‌المللی کاریکاتور غزه تازه‌ترین و گسترده‌ترین عرصه مشارکت کاریکاتوریست‌هاست که پس از مسابقه هولوکاست و بازتاب وسیع بین‌المللی آن برگزار می‌شود. این نمایشگاه تا 9 خرداد، پذیرای عموم علاقه‌مندان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها