کاهش حجم مدارک لازم برای صدور گذرنامه‌

گروه جامعه: رئیس اداره گذرنامه کشور با اعلام صدور 2 میلیون گذرنامه در سال 86 از صدور گذرنامه‌های بیومتریک از نیمه دوم امسال خبر داد. به گزارش ایسنا، سرهنگ علیرضا صلواتی‌نژاد در حاشیه دیدار مردمی مرکز نظارت همگانی «197» با بیان این که آمار صدور گذرنامه سال به سال 20 تا 25 درصد رشد دارد، گفت: در سال 86، دو میلیون گذرنامه صادر شد که نسبت به سال 85 رشد 25 درصدی داشته است.
کد خبر: ۱۷۵۰۰۶

وی تصریح کرد: در حال حاضر اخذ مدارک گذرنامه در 370 مرکز دولت الکترونیک و پلیس +10 و 160 مرکز گذرنامه آنلاین صورت می‌گیرد و با توجه به تمهیدات مورد نظر، تعداد این مراکز افزایش خواهد یافت.

رئیس اداره  گذرنامه کشور، با بیان این که از نیمه دوم سال 87، صدور گذرنامه‌های بیومتریک عملیاتی می‌شود، یادآور شد: نمونه‌های این گذرنامه صادر شده که در اختیار وزارت امورخارجه قرار گرفته است تا شناسایی این گذرنامه در سراسر دنیا صورت گیرد.

وی با اشاره به نزدیکی ثبت‌نام حج تمتع بیان کرد: به همین منظور هموطنان از هم‌اکنون برای صدور گذرنامه اقدام کنند.

سرهنگ صلواتی‌نژاد به ایرانیان مقیم خارج از کشور توصیه کرد: هموطنانی که قصد ورود به داخل کشور را دارند، باید مدارک هویتی مانند اصل شناسنامه و اصل کارت پایان خدمت همراه داشته باشند تا براحتی از خدمات گذرنامه استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در آینده نزدیک به بانک‌های نظام وظیفه و ثبت احوال متصل خواهیم شد تا ارائه مدرک جعلی در سیستم صدور گذرنامه به حداقل برسد.

رئیس اداره گذرنامه کشور تاکید کرد: درصددیم تا در آینده، از حجم مدارک لازم برای صدور گذرنامه بکاهیم.

وی درباره تحویل گذرنامه به متقاضیان گفت: در حال حاضر پست پیشتاز ظرف 24 ساعت در تهران و در استان‌های با پروازهای منظم، ظرف 48 ساعت گذرنامه‌ها را توزیع می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها