به گزارش واحد مرکزی خبر،احمدی نژاد افزود: ما کشورهای بزرگ را به راه راست تشویق می کنیم تا بیایند و درباره چالش های جهانی گفتگو کنیم.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه دوستدار حقیقتیم و بیش از حق قانونی خود نمی خواهیم گفت : حاضریم برای پیشبرد امور جهان و گسترش عدالت محوری و حقوق عادلانه ملتها گفتگو کنیم .
احمدی نژاد گفت: دولت چین با ایران روابط خوبی دارد و تلاش های فراوانی برای تامین حقوق هسته ای ایران انجام داده است .
رئیس جمهور افزود : بسته پیشنهادی ایران را برای گفتگو با کشورها درباره حل مسائل جهان به زودی ارائه می کنیم و هر گونه پیشنهادی را در این باره و پیشبرد موضوع هسته ای ایران، با نظر مثبت بررسی و اعلام نظر می کنیم .
رئیس جمهور همچنین افزود : آماده همه گونه همکاری با کشورها در قبال تامین حقوق هسته ای ایران هستیم .
احمدی نژاد با اشاره به پیشنهاد دو سال پیش تشکیل کنسرسیوم هسته ای در شورای امنیت گفت : قدرت های بزرگ، دیگر با زورگویی و پررویی نمی توانند ملت ایران را از حقوق هسته ای خود منصرف کنند .
رئیس جمهور با اشاره به مواد یک تا شش پروتکل ها و قوانین مربوط به ان پی تی در کمک فنی به کشورها و ایجاد محدودیت برای کشورهای بزرگ در استفاده از سلاح های کشنده هسته ای گفت: ملت ایران دیگر در گرفتن حقوق هسته ای خود کوتاه نمی آید .
احمدی نژاد گفت : امروز دیگر بحث هسته ای ایران راهگشا نیست و مسائل جهانی همچون امنیت ، خلع سلاح ، اقتصاد و بحران های مناسبات و روابط جهانی ، اشغالگری ، تروریسم و مواد مخدر باید یکجا بحث و بررسی شود و ایران در این باره راه حل عملی دارد .
احمدی نژاد افزود : قدرت های جهانی هم اکنون هیچ راه حلی برای چالش های موجود جهان ندارند و ایران راه حل انسانی و عادلانه ای دارد که در صورت اجرای آن، مردم از حقوق یکسان برخوردار می شوند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم