هکر‌‌ هم‌‌ هکرهای ‌‌قدیم‌

در زمانیکه بحث انتخابات در کشور آمریکا بسیار داغ‌داغ است و رقابت بین باراک اوباما و هیلاری کلینتون به روزهای حساس خود نزدیک می‌شود، هکرهای اینترنتی هم بیکار ننشسته و از این فرصت نهایت استفاده را می‌کنند. هفته گذشته، یک هکر خرابکار، بخش انجمن بحث و تبادل نظر در سایت Barackobama.com ، سایت اختصاصی اوباما را از طریق یک حمله XSS ، برای مدتی مختل کرد.
کد خبر: ۱۷۳۰۵۵

 به این ترتیب که هر گاه کاربران طرفدار اوباما برای مشاهده این انجمن بر روی لینک آن کلیک می‌کردند، به آدرس:
 HillaryClinton.com، وب‌سایت اختصاصی رقیب اوباما هدایت می‌شدند.

بنا به گزارش خبرگزاری رویترز، یک هکر با نام مستعارMox  مسئولیت هک شدن سایت اوباما را بر عهده گرفته است و اعلام کرده که از طریق یک شکاف آسیب‌پذیر بسیار واضح در این سایت و با ارائه یک کد ساده این عملیات را انجام داده است.

این هکر در پیامی به کاربران سایت اوباما اعلام کرد که سایت اوباما هک نشده است و هدف او از این کار به سرقت‌بردن شماره کارت‌های اعتباری کاربران سایت بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها