حدادعادل:

آمریکا و اروپا اسلام را هدف گرفته اند

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان اینکه مسئله مهم در عالم اسلام ، عراق است، اظهار داشت: جهان اسلام نباید اجازه دهد عراق مبدل به فلسطین دوم شود. آمریکا با حمله نظامی و اروپا با شبیخون فرهنگی جهان اسلام را نشانه گرفته‌اند و تحت عنوان آزادی بیان به مقدسات ادیان الهی و به ویژه اسلام اهانت می‌ کنند.
کد خبر: ۱۷۲۵۰۱

به گزارش مهر ، ابوبکر عبدالله القربی وزیر امور خارجه یمن امروز با غلامعلی حدادعادل رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

دکتر حدادعادل در ابتدای این دیدار با ابراز خرسندی از روند روبه رشد مناسبات فیمابین گفت: ایران و یمن دو کشور قدیمی با تمدن کهن و اشتراکات تاریخی و فرهنگی بسیار هستند و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این روابط برای دو کشور سودمند بوده است.

وی همچنین به حمایت مجلس شورای اسلامی از روند ارتقای همکاری‌های دوجانبه در تمامی زمینه‌ها تاکید کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود : آمریکا با حمله نظامی و اروپا با شبیخون فرهنگی جهان اسلام را نشانه گرفته‌اند و تحت عنوان آزادی بیان به مقدسات ادیان الهی و به ویژه اسلام اهانت می‌ کنند.

وزیرامورخارجه یمن نیز در این دیدار با تاکید بر حمایت کشورش از روند توسعه مناسبات دو کشور گفت: یمن از هر اقدامی برای گسترش و توسعه مناسبات فیمابین حمایت می‌کند.

وی ضمن بیان اهمیت مناسبات دو کشور افزود: همکاری ایران و یمن اثرات مثبتی در جهان اسلام و منطقه دارد.

القربی درگیری فرقه‌ای به نام مذهب را مهمترین تهدید برای جهان اسلام دانست و گفت: این درگیری‌ها در جهان اسلام، تنها به سود آمریکا است.

وزیر امورخارجه یمن در ادامه با تاکید براهمیت مناسبات پارلمانی در مناسبات دو کشور خواستار توسعه و تقویت روابط مجالس دو کشور شد.


 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها