به گزارش فارس ، ملایی با بیان اینکه بارش در فصل اسفند و فروردین کاهش چشمگیری نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است اظهار داشت: سوءتفاهمی که در حال حاضر شهروندان با آن مواجه هستند این است که زمستان سال گذشته بارشهای زیادی در کشور حاکم بود اما باید اذعان کنیم که امسال نزولات جوی در سراسر کشور و به خصوص استان تهران کاهش چشمگیری داشته است.
ملایی در پاسخ به احتمال سهمیه بندی آب در تهران گفت: شرکت آب و فاضلاب استان تهران برنامهای برای سهمیه بندی آب ندارد و باتوجه به وضعیت موجود و همکاری مردم با شرکت آبفا پیشبینیها حاکی از این است که امسال در استان تهران سهمیه بندی آب اجرا نمی شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران تصریح کرد: مطمئنا سهمیه بندی آب علاوه بر اینکه از نظر روانی به مردم لطمه می زند موجب خسارات فراوانی به شبکه آب می شود.
ملایی خاطرنشان کرد: توزیع آب در استان تهران به گونه ای است که نیازمند تدابیر خاصی است بنابراین در صورت صرفه جویی مناسب از سوی شهروندان مشکلی از بابت کم آبی در استان تهران در فصل تابستان نخواهیم داشت.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد