بازی حیثیتی با راه‌آهن در انتظار آبی‌‌ها

استقلال به دنبال ترمیم روحی و روانی‌

گروه ورزش- رضا پورعالی: آسمان استقلال همچنان ابری است و چیزی هم به زمان فرا رسیدن بازی حساس آنها در جام حذفی نمانده. شاگردان فیروز کریمی سه‌شنبه (پس‌فردا)‌ یکی از سرنوشت‌سازترین بازی‌های فصل خود را در پیش دارند؛ دیداری که باختن در آن می‌تواند تبعاتی به مراتب بدتر از شکست در دربی داشته باشد. البته شکست در جام حذفی هیچگاه آخر دنیا نبوده و نخواهد بود، اما برای تیمی که از هوادارانش خواسته تمام ناکامی‌های اخیرش را با دلخوشی به قهرمانی در جام حذفی به دست فراموشی بسپارند، باختن یعنی رسیدن به پایان خط.
کد خبر: ۱۶۹۹۴۳

مدیریت استقلال با علم به این موضوع فعلا سیاست حمایت را در پیش گرفته است تا حداقل در این دو سه روز وضع از این که هست، بدتر نشود. فتح‌الله‌زاده اولین کسی است که با توجه به مسوولیتش سعی در کم کردن فشار روحی و روانی کادر فنی و بازیکنانش دارد. او پس از باخت آبی‌ها به ابومسلم که دهمین شکست فصل آنها بود، از یک برنامه 3 ساله حرف زد و گفت: برای عملی شدن ایده‌های خود به زمان نیاز داریم.

مدیرعامل استقلال در حالی از یک برنامه 3 ساله حرف زد که هنوز معلوم نیست چه کسی در فصل آینده، روی نیمکت این تیم می‌نشیند. این مساله از آن جهت مطرح است که شاید با 2 یا 3 سرمربی نتوان برنامه 3 ساله مدیریت باشگاه را به نتیجه رساند.

به گفته فتح‌الله‌زاده، قرارداد استقلال با فیروز کریمی یکساله است و ماندن یا رفتنش از تیم به تصمیم خودش مربوط می‌شود. با این که استقلال در 4 هفته اخیر، فقط 2 امتیاز کسب کرده است، واکنش هیات مدیره آبی‌ها به باخت اخیر این تیم مقابل ابومسلم، مثبت بود که البته دلیل آن هم در پیش بودن بازی با راه‌آهن در جام حذفی است.
نفریه، عضو هیات مدیره استقلال در این باره به ایسنا گفت: در کادر فنی، ضعفی نمی‌بینیم و فکر می‌کنیم باید بیشتر از اینها به کریمی وقت دهیم تا مشکلات فعلی، در فصل بعد نیز گریبانگیر استقلال نشود.

نفریه در ادامه صحبت‌هایش ضمن اشاره به توپ‌هایی که به تیر دروازه ابومسلم خورد، از بازی خوب بازیکنان استقلال در مشهد تشکر کرد. مسلما همین هیات مدیره و همین مدیر عامل اگر تیمشان چندبار توپ را به تیر دروازه راه‌آهن بکوبد و در پایان از گردونه جام حذفی کنار برود، دیگر با این آرامش از برنامه 3 ساله و عملکرد کادر فنی حرف نخواهند زد، چرا که آستانه تحمل هواداران آبی مدت‌هاست که تمام شده و آنها از تیمشان نتیجه می‌خواهند. آنچه در این زمان اندک می‌توان برای تیم فیروز کریمی مفید واقع شود، برطرف کردن مشکلات روحی و روانی بازیکنان و بازگرداندن اعتماد به نفس به آنهاست. دست کشیدن از بازی احساسی هم می‌تواند دیگر تدبیر موثر برای پاره کردن نوار ناکامی‌های این تیم مردمی باشد.

راه‌آهن این روزها در ایده‌آل‌ترین فرم خود قرار دارد و کسب 10 امتیاز از 4 بازی اخیر هم خود موید این مطلب است.
باید دید در ماراتن دشوار روز سه‌شنبه در ورزشگاه آزادی چه اتفاقی می‌افتد؛ آیا لبخند به چهره هواداران آبی خواهد نشست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها