کشف 25 هزار لیتر نفت کوره در شیراز

رئیس شرکت ملی فرآورده های نفتی شهرستان شیراز گفت: با همکاری اداره قاچاق کالا و ارز نیروی انتظامی 25 هزار لیتر نفت کوره قاچاق در شیراز کشف شد.
کد خبر: ۱۶۹۷۴۰

به گزارش فارس ، محسن شمس الدینی عصر دیروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اطلاعات مردمی سرمنشا کشف این میزان سوخت بوده است، افزود: این محموله در انباری حوالی کوار کشف در 25 کیلومتری شیراز کشف شده است.

این مقام مسئول گفت: این محموله متعلق به یکی از کارخانه‌های استان کهکیلویه و بویراحمد بوده که با انحراف از مسیر اصلی به انبار مذکور انتقال داده شده و تخلیه می‌شود.

شمس‌الدینی با بیان اینکه انبار مزکور هم ‌اینک پلمپ و راننده تانکر نیز دستگیر شده است، افزود: میزان جریمه‌ متهم طبق قانون 5 برابر نرخ بین‌المللی سوخت کشف شده است.

رئیس شرکت پخش فرآورده‌های نفتی شهرستان شیراز اضافه کرد: با توجه به این قانون قاچاقچیان باید مبلغی بالغ بر 370 میلیون ریال جریمه شوند.

شمس‌الدینی اضافه کرد: هردستگاه مسئول بررسی و اطمینان واقعی بودن مصرف کنندگان و درستی میزان سوخت واگذاری است و باید پاسخگوی معرفی سهمیه بگیران باشد.

رئیس شرکت ملی فرآورده های نفتی شهرستان شیراز افزود: این شرکت علیه عاملین جابه جایی فرآورده‌های نفتی و تمام اشخاصی که در این سوء استفاده مشارکت داشته‌اند شاکی بوده و درخواست تعقیب و اخذ جرایم قانونی را دارد. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها