فایننشال تایمز خبر داد

بررسی پیشنهاد جدید ایران در نشست 1+5

گروه سیاسی: یک روزنامه انگلیسی از بررسی پیشنهاد جدید ایران درباره برنامه هسته‌ای آن در نشست هفته جاری اعضای گروه جی‌8 (8 ‌کشور بزرگ صنعتی جهان) در ژاپن و همچنین نشست گروه موسوم به 1+5 در شانگهای خبر داد. به گزارش مهر، روزنامه فایننشال تایمز نوشت: قدرت‌های بزرگ جهان هفته جاری برای بحث و گفتگو درباره چگونگی افزایش مشوق‌ها به ایران با هدف توقف برنامه هسته‌ای آن با یکدیگر دیدار خواهند کرد، اما تلاش همزمان آنها برای افزایش تحریم‌ها علیه ایران با مشکلاتی روبه‌روست، زیرا بعید به نظر می‌رسد که درباره اقدام‌های اتحادیه اروپایی پیش از ماه ژوئن توافقی حاصل شود و این تحریم‌ها به گونه‌ای است که از انتظارات امریکا فاصله دارد. در ادامه این مطلب به نقل از تحلیلگران آمده است: مشکلات بر سر توافق درباره ارائه چماق و هویج‌های محکم بیشتر به ایران، محدودیت‌های رویکرد کنونی جامعه بین‌المللی در قبال ایران را نشان می‌دهد.
کد خبر: ۱۶۸۸۳۲
کلیف کوپچان در گروه اروآسیا خاطرنشان کرد: ما با خودمان مذاکره می‌کنیم؛ به نظر نمی‌رسد که ایران به هیچ قراردادی علاقه‌مند باشد. من تاکنون هیچ مدرکی ندیده‌ام که نشان دهد تحریم‌ها سیاست ایران را تغییر می‌دهد.

چارلز کراوتامر، مقاله‌نویس محافظه‌کار روزنامه واشنگتن پست هفته گذشته نوشت: تلاش دولت بوش برای توقف برنامه هسته‌ای ایران از طریق تحریم‌ها کاملا شکست خورده است؛ ما در برابر یک ایران هسته‌ای باید به بازدارندگی تکیه کنیم.

دیپلمات‌ها هم می‌گویند که نشست‌های هفته جاری بر راه‌های بهبود پیشنهاد کنونی به ایران با نگاهی به ارائه یک پیشنهاد جدید به تهران متمرکز است. نشست‌های مدیران سیاسی شامل نشست گروه جی8 در ژاپن و در ادامه نشست 5‌عضو دائم شورای امنیت (امریکا، انگلیس، فرانسه، چین و روسیه) به علاوه آلمان در شانگهای است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها