محور هراز به مدت سه روز مسدود است

گروه شهرستان‌ها: مدیرکل راه و ترابری مازندران از مسدود بودن محور هراز به مدت سه روز در این استان خبرداد. عبدالحسین بیگدلی به ایرنا افزود: این محور به‌منظور ایمن‌سازی تونل وانا و آزمایش ونصب نهایی سامانه‌های تهویه، روشنایی وکنترل در داخل تونل محور هراز از امروز، دوشنبه 26 تا چهارشنبه 28 فروردین ماه جاری مسدود است. وی گفت: رانندگان و مسافران ضمن رعایت تمامی نکات ایمنی و با احتیاط کامل از طریق محور فیروزکوه رفت و آمد کنند.
کد خبر: ۱۶۸۶۷۲

مدیرکل راه و ترابری مازندران تصریح‌کرد: با به‌کارگیری روش‌های علمی واهمیت دادن به موضوع ایمنی و حمل و نقل جاده‌ای، بخش قابل ملاحظه‌ای از ضایعات و خسارات این بخش کاهش می‌یابد.

 بیگدلی ابراز امیدواری کرد تا با ارتقای ایمنی در محورهای مختلف مازندران و تلاش مسوولان، شاهد عبور و مروری ایمن و روان و همچنین کاهش تصادفات وتلفات ناشی از آن در استان باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها